Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
czundermák
aktív tag
Hallod már ne is haragudj.-.. attol hogy van még nem fogok vérre menő harcokat csinálni itt.
Ez a te mániád Szabi, megmondtam párszor, hogy légyszives ne csináld a fesztivált, mert1. felesleges.
2. neked megy ez életlre halálra, amit tudtam kihoztam a motyóbol
3. odaadom a cuccokat miattam pontozhatod magad, de elnézést a szóhasználatért, nekem kurvára nem az volt a lényeg hogy első legyek, hanem hogy megnézzem mit bírnak a cuccok...Úgy csinálod ezt mintha rajtad kívül bárkit is érdekelne, tudom minden cucc tőled van, tudom ez is tőled van tudom te látni akarod tudom a többi szokásos dumát is, de ez már sok azért, ilyen hülye beharangozást gyártani...
Mozdulj ki, menj igyál egy sört, nem fogom privátba kivesézni ide leírom, hamár te is leposztolod a privátom... fasza azért...
Megnézem mit bír, de x1950xt sose csinál annyit mint egy 3850 tudod te is, és ha nem lessz több pontom nem fogok kiugrani az ablakomon...
Nincs mit hozzáfűznom már télleg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest