- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hozzászólások ellenőrizve, nincs új eredmény.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
czundermák #45 üzenetére
Erről tudnál lőni egy képernyőképet részletes nézetben. Köszi.
-
válasz
czundermák #81 üzenetére
nyugodtság van urak, ez csak szó szerint egy játék
-
czundermák
aktív tag
Hallod már ne is haragudj.-.. attol hogy van még nem fogok vérre menő harcokat csinálni itt.
Ez a te mániád Szabi, megmondtam párszor, hogy légyszives ne csináld a fesztivált, mert1. felesleges.
2. neked megy ez életlre halálra, amit tudtam kihoztam a motyóbol
3. odaadom a cuccokat miattam pontozhatod magad, de elnézést a szóhasználatért, nekem kurvára nem az volt a lényeg hogy első legyek, hanem hogy megnézzem mit bírnak a cuccok...Úgy csinálod ezt mintha rajtad kívül bárkit is érdekelne, tudom minden cucc tőled van, tudom ez is tőled van tudom te látni akarod tudom a többi szokásos dumát is, de ez már sok azért, ilyen hülye beharangozást gyártani...
Mozdulj ki, menj igyál egy sört, nem fogom privátba kivesézni ide leírom, hamár te is leposztolod a privátom... fasza azért...
Megnézem mit bír, de x1950xt sose csinál annyit mint egy 3850 tudod te is, és ha nem lessz több pontom nem fogok kiugrani az ablakomon...
Nincs mit hozzáfűznom már télleg... -
madmaxxx
senior tag
-
madmaxxx
senior tag
Úgy látom ez egy elég érdekes szerkezet. De vajon mi lehet?
-
madmaxxx
senior tag
Abit TH7 (RAID) vs. ASUS P4T -
-
törölt tag
Nem. Érdekes módon a gép indulásakor csak ritkán hajlandó elfogadni, ha nem 100MHz-en akarom elindítani. De ha elfogadja, akkor 115-ön is lefut a teszt...
Kénytelen vagyok Windows alól CPUCool-lal beállítani az FSB-ét, de ott meg ha 112MHz-nél nagyobb órajelet állítok be, akkor sötétre vált a kép és annyi....
Szóval a 115 is elég nyögve nyelős. Ráadásul úgy tűnik, hogy megnyekkentek a PC1066-32-es RAM-ok. De gőzöm sincs hogy mitől. Egyik újraindítás után úgy gondolták, nem dolgoznak többet...
-
-
-
törölt tag
Azt hiszem megvan mi a baj. Nagyon "droppol" a TH7-es.
Ezzel lehet kezdeni valamit? -
-
törölt tag
Egy 700W-os Modu87+ot illetve egy másik 650W-os moduláris tápot használok a teszteléshez. Először is csak 118-at ment, amin már meg is lepődtem, mert 112 felett előtte is kifagyogatott. ( Megjegyzem a 112 és 118 közt már csak a 115 van. )
A chipsetre ráraktam az Abit NF7-S v2.0-ról levarázsolt Swiftech MCX159-CU hűtőbordát. Ez egy procit is vígan lehűtene. A FET-ekre meg a Swiftech réztoronyhoz passzoló Enzotech MOS-C1 illetve MOS-C10-es hűtőket pakoltam.
Te, nálam "alapból" minden kacat tiltva van a BIOS-ban...
-
válasz
#95904256 #63 üzenetére
gondolom tápból sem 200Wattos Vargánét használsz?
szerk:
De először meg ment a Northwooddal 472-t? márpedig ment... Északi híd bordája nem túl meleg? esetleg javaslom nézz körbe a CPU melletti fesszabályzók terén is, nem-e ott melegszik valami túl... Bár ezt is kétlem...
Tiltsd le a hangkártyát! -
törölt tag
Próbáltam visszaosztani, de az FSB-ét akkor sem tudtam növelni. Sem a VGA, sem a memóriacsere nem segített. Azt meg kétlem, hogy a CPU ne tudna nagyobb FSB-ét. Ugyanis emeltem neki feszültséget is, de nem lett jobb. Ráadásul a Gallattin alapból 800-as, így a 448-as FSB nem lehet túl megerőltető...
-
válasz
#95904256 #61 üzenetére
akartam ajánlani... de akkor ismered látom...
Igen a 130-as FSB-t fagyállóval értem el. de ott sem az északi híd votl a szűk keresztmetszet hanem a CPU... az északi hídhoz pedig nem nyúltam még aktív hűtést sem kapott...
a ramokat próbáld vissza osztani.. nem azok miatt nem megy? -
válasz
#95904256 #59 üzenetére
hmmm... cask azért csodálkozom, mert okés hogy a gyártástechnológia ismert, hisz a galaltin egy az egybe norci.. csakhogy ugye az L3... és látja.. hát lehidalok
gondolom HT az nincs... meg ugye 400-as az FSB... nyemtom miért nem bírja a magasabb FSB-t a lapod, nekem megy 130 fölött is
-
-
törölt tag
válasz
czundermák #55 üzenetére
Dehogy. Csak a Gallatin és a hyper-threadinges Northwood annyira hasonló, hogy mindegyik ugyanarra az M0 steppinges magra épül.
szerk.: Még a CPUID-jük is megegyezik.
-
törölt tag
Bakker... Nem akar 112MHz-es FSB-nél többet menni a TH7-es. Azt az egy eredmény sikerült összehozni 118-on, azóta állandóan visszaáll alapbeállításra, ha 112 felett próbálkozom. Ha Windows alól nyomom fel az FSB, akkor meg kék halál. Vajon mi feküdt meg? Minden cucc ugyanaz, mint az előző tesztnél...
Közbe egyet próbáltam a Gallatinnal, de ugye az 800-as proci, így csak félgőzzel ment. Persze, azért osztotta az áldást.
-
-
-
válasz
czundermák #45 üzenetére
Micsoda harcok itt a második helyért kérem
Ajjaj úgy látom nem sokáig pihen az én gépecském sem mostmár -
czundermák
aktív tag
Ha már nálam van a 7600-as itt is szépítenék.
Alaplap: Asus P4T
CPU: Pentium 4 1900 @ 2242 Mhz
Memória: 4x 256MB RDRAM 800 @ 944 Mhz
videok.: Leadtek WinFast A7600GT
Os: Win XP Sp3Turpisság semmi csak egy kis tuning a procinak, a kari 158.18-as átcímkézett Leadtek driverrel volt hajtva.
-
-
-
-
-
-
-
törölt tag
Eredmény: 8544
Alaplap: Asus P4T-M
Processzor: Pentium 4 @ 1,3GHz
VGA: Sapphire Radeon HD3850
Memória: 4x64MB -
-
törölt tag
válasz
czundermák #25 üzenetére
Akkor bacsis egyik eredménye nem idevaló...
-
válasz
czundermák #20 üzenetére
jahh valahogy úgy mennek, 920-960-at.. Bár az én 128-as moduljaim mennek 1000-et is
Mondjuk vannak 1066os Rambus modulok is, direkt tuningosoknak -
czundermák
aktív tag
Ezt aláírom énis, stabil kis ketyerék bezony. Nekem a legfőbb félelmem az rdram volt, de ahoz képest hogy elég fiatal technológiák voltak akkoriban, egész jól teszik a dolgukat. Meg tök jól hangzik a 920-960 Mhz-es memória 2002-ben
Egy valódi neandervölgyi fejlődés a pc történetében.
-
válasz
#95904256 #18 üzenetére
nahh hát azért próbáld ki a S423-as platformot, mert azon kívül, hogy már régiség, igazi feelinges cucc, jó ritka, mint pl az Ali Aladin 7
Ráadásul ahhoz képest hogy az első Pentium4 platformja, nem igazán bugos
Jó aláírom, túl sok tapasztalatom nincs még e téren, de az tény, hogy a rátelepített rendszer, progik stabilak, a BIOS elég kiforrott, amilyen VGA/PCI karit beleraktam, szépen kezelte, nem voltak érdekes jelenségek, meg ilyesmi, szal hidd el, neked is kell ilyen -
-
nahh akkor új eredmény!
Pontszám: 12290
Alaplap: Abit TH7
Proci: 1,7GHz P4@2006MHz
VGA: Geforce 6800GE
Memória: 4X128MB Rambus
Oprendszer: Windows XP SP3
kééép rúúúla -
-
Hoppá, Bacsis most izzítja a 6800Gamer Editiont
-
madmaxxx
senior tag
válasz
czundermák #10 üzenetére
Ez az!
Nagyon szép munka, gratulálok.
Mutasd meg, hogy az ASUS deszka és a 2. legnagyobb proci mit is tud! Gyerünk! -
válasz
czundermák #8 üzenetére
széééép, megdöntöttél
persze nem hagyom ennyiben -
czundermák
aktív tag
Nagynehezen akadt időm megszűlni ezt az eredményt is.
A konfig:
Alaplap: Asus P4T
Processzor: Pentium 4 1900Mhz >>@ 2185Mhz
Memória: 1GB (4x256 MB) PC800 RDRAM >>@ 920Mhz
Videokártya: FX5950 Ultra
Op: Win XP SP3 -
madmaxxx
senior tag
Ez az Czundi, mutasd meg, hogy nem holmi ócskavasat szereztem neked.
-
nahh a hitelesítő kép meg lemaradt...
ez lesz az -
Nahh akkor tolok egy laza eredményt:
Pontszám: 10121
Alaplap: Abit TH7-II RAID
CPU: Pentium4 1,7GHz@2040MHz
Memória: 4X128MB Samsung Rambus 960MHz
VGA: Nvidia Quadro FX1100
Oprendszer: Windows XP SP3A VGA télleg egy quadro és nem ilyen szoftveresen emulált fos...
-
-
Éljen, nemsokára gyüvök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged