Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Könyörgöm ne vitassuk már a nyilvánvaló tényeket: sokkal jobb a Steam mint az Origin....A letisztultság pedig egy szubjektív fogalom, ami leginkább azon múlik ki mit szokott meg.
Kérdés: tudja valaki hogy a bánatos viharba lehet leszabályozni a Origin letöltési sebességét? A beállítások közt sehol nincs ilyenopció annyira letisztult....

Megvan a válasz is: sehogyan....tényleg jobb és letisztultabb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Engem egyből a játékokhoz dob, ha elindítom a klienst.
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem például még nem sikerült sehogy se beállítanom, hogy ha újraindítom a gépet ne kelljen újra és újra belépnem.
Mondjuk tuti én vagyok a balfék, de tény, hogy elég faék és fapad az origin. Bár mostanában nem telepítettem onnan játékot, de az azért elég kemény volt, hogy régebben leszedte az installert és úgy települt a játék...
-
nagash
senior tag
Anno volt egy kis összezörrenés és az "újabb" játékok már nem jelentek meg Steam-en. Azt hiszem BF3-al kezdődött...
Dragon Age most van meg 3x vagy 4x, de végre a deluxe edition.
Tableten terveztem tolni, de nem veszi a tapintást...@lohn: én a Humble Bundle-ben húztam be párat.
-
lohn
tag
Star Wars collection is említésre méltó, húszonegynéhány euróért.
-
Raysen623
veterán
Mass Effect 3-at nem is adják Steamen?????

-
oriic
HÁZIGAZDA
A Blackguard Franchise Bundle-t érdemes lehet beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Lásd még pl: Dragon Age, Crysis)