- Telekom mobilszolgáltatások
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Nem csak Kra'hen-ekkel lehetett OPnak lenni
Nekem shinari volt örök kedvenc, fegyverzavaró és hajómanipulátor felment már a nehéz korvettre is, innentől kezdve csak az űrcsaták emulálását kellett kivenni és mindig a legközelebbi formációt választani hogy a lehető legközelebb legyél az ellenhez. Fegyverzavaró miatt nem tudtak lőni, hajómanipulátorral pedig megfogtad a hamvasztósugaras gépét és szépen helyreraktad őket a saját hajóikkal. Utána már csak az iberonokat kellett picit megnyomorgatni hogy odaadják a hamvasztósugár terveit és onnan már mehetett a ráken'ról.
Ettől függetlenül mindhárom fajjal megvolt a nehéz szint is, igaz ma már fele annyira se lennék elszánt mint az áltsulis ötödikes énem
-
Daelion
őstag
Jó kis hamvasztó sugár mi.
CDs verzióval sajnos én sokat nem tudok most kezdeni mert évek óta nincs CD olvasó a gépbe és még nem vettem külső USBs-et.Felmentem GoG-ra most ez miatt erre látom, hogy GoG summer sale van azt nem elkezdek vásárolni.
'csak pár olcsó játék amit már vártam, hogy le legyen árazva rendesen'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest