Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz wjbhbdux #5 üzenetére

Nem lenne rossz.Ha levesszük az anyagi részét,a BO4 teljesen jó játék mind a 3 részében!Mondjuk ígyis előrelépés,hogy már külön megvehető a multi+BR,igaz 10 akármi ellenében(legális dolog,hogy az US oldalon be lehet loginolni,és ott vásárolni,én is ott veszek mindent)bármikor meg lehet venni hozzá a zombit.A SP is megvehető a Battle editionhoz is,nem szükséges a zombi megléte!
    Viszont idén nem hinném,hogy lesz bármi,SŐT lesz single rész is,még nehezebb pont most változtatni.
    Egyébként a MW4 nekem nem tetszik.
    A F2P modell se.Pont erre volt a cod4 annó,amit marhasokan nem vettek meg,persze,hogy felfutott.Meg a csalás is.A szervertámogatáson kívül semmi extra nem volt benne,rengeteg csalós kör,puritán körítés...
    Most is attól tartok,hogy inkább rontana a F2P.Alig lenne valami alapból,mindent venni kellene.Most legalább a +25% XP-s fegyókért,és ugyanennyi Tier XP bónuszért kell fizetni,de sima free láda is ad skint,extra fegyót,stb,tapasztalat!

Én inkább,ha már Blizzard,tolnám az előfizus modellt,van benne gyakorlatuk,stb.Single-t,zombit vesz,aki akar,multi meg free+prémium előfizetős csomi.Persze P2W nélkül,csak pl.láda nem esik,extra XP fegyó nem esik,és 1 prestige a free-seknek,korlátozott skinekkel.

• gejala

őstag

válasz wjbhbdux #1 üzenetére

PC-n már évek óta halott a széria. 1-2 hónapig még elmegyeget, aztán max TDM-et tudsz játszani, azt is csak csúcsidőben.

De ez nem is meglepő, gyakorlatilag egy $60-os F2P játék lett belőle. $50-os Season Passal. Minden évben azon vannak, hogyan lehetne még kevesebb energia és pénz befektetésével egy olyan játékot kihozni, ami újként adható el. Most már ugye a single-t is elhagyták, mert az pénzbe kerül és úgyis mindenki csak panaszkodott rá.
    Eközben a mikrotranzakciók terén bármilyen F2P-t könnyen leköröznek. Nincs még egy ilyen játék, ahol ennyire az arcodba nyomják a shopot, ahol már célzópöttyöt is vehetsz. Lassan átnevezhetnék az egészet Microtransaction Simulator 2020-ra.

• oriic

HÁZIGAZDA

válasz wjbhbdux #1 üzenetére

Back to WWII?

Csak közben meg jön a hír, hogy 300 millió fölött a széria. [link]

Szerintem csak a PC-s változat süllyed egyre jobban.

Új hozzászólás Aktív témák