Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Ahogy mások is írták az egyetlen értelmes dolog ebben a telefonban az MTK SoC. Én kategórikusan nem jelenteném ki, hogy az MTK-s telók szarok a fotózás terén. Láttátok már a Xiaocai telefon képeit? Vagy Akár Xiaomi, Zopo vagy éppen egyes Bedove telefonokkal lőtt pikcsöröket? Nos azok nem éppen gyengék fotózás terén. Ahogyan az Oppo új telója sem. Nagyon jó cikk, de sok benne az értelmetlen általánosítás...
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz luckolucko #58 üzenetére
1 hónap egy ilyen telónál nem éppen mérvadó. Szerintem érdemes rátérni a véleményedre úgy közel 1 éves használat után. Már ha nem lesz addigra ipari hulladék belőle. Én tavaly vettem a Jiayu G3 telefonomat és a SoC-on kívül valamennyi paraméterében köröket ver erre a ... valamire. Lakd be a telefont (fél év) és utána mondj véleményt. Nyilván az itteni tesztek többsége a telefon látható értékeit vagy éppen hibáit hivatott elemezni. Mivel a cikknek időben és kellő alaposság (színvonal) mellett el kell készülnie.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
Fú de nem vagy tisztában a pontozással. Egyébként pedig az általad említett "nem csúszós" szilikon tok épp hogy negatívan érinti a telefont magát. Elmondásod alapján a telefon alap járatban (szilikon tok nélkül) simán kicsúszik az ember kezéből? Az 512 ram pedig 512 marad és ez a jövőre nézve nem kecsegtet túl sok jóval. Gondolok itt az egyre memóriaigényesebb progikra és a soron következő Android OS-ekre. Nem mintha ez a telefon valaha is megélne 2 frissítésnél többet... Anno én a Jiayu G3 telefonomnál tisztában voltam ez utóbbi ténnyel. A kínaiak nem szeretnek sem androidot optimalizálni, sem pedig a telefonjaikra elérhetővé tenni az újabb droidokat. Persze tisztelet a kevés kivételnek (Zopo, Thl, ZTE, Huawei, Lenovo).
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB,Újszerű,Kábellel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Kábellel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest