- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Lada Samara, aztán csókolom. Apám 190-ért vett egy 60 ezer km-t futottat, hibátlan kasznival. Ja és nem is eszik sokat, csak 6 liter körül.
Na de ez igen masszív OFF volt
Akinek személyesen ilyen telefonja írja már meg, tényleg ilyen rossz-e. Objektív vélemény érdekelne
-
zh1972
tag
speciel ez a gyereké lesz, de amúgy stimmt. ...majd rájöttök, ahogy gyarapodik a család, hogy el kell gondolkodni ezeken az ajánlatokon, mert nem fogsz 4db csúcstelefont venni minden évben a családodnak! ...ha igen akkor meg nem értem miért olvasgatsz itt!
)
...én sem olvasom a punto, swift, polo stb. teszteket!
)
-
luckolucko
csendes tag
Kedves magvető, és többiek
Először is örülök, hogy van még 1 tulaj.
A RAM használatra szeretnék egy kicsit kitérni. Én igaz kicsit több mint egy hónapja használom, de szívesen megosztom veletek, hogy milyen programok vannak telepítve és NEM lassult be.
Nagy felbontású háttérkép, All-In-One Toolbox, Android Tuner, Clean Master, EN-HU Dictionery, Facebook, Gmail kliens, GO Weather EX (időjárás mutatás főképernyőn folyamatosan), Hangouts, Mindroid, Next Launcher (komplett ikon csere), Root Toolox Pro, Sleep as Android, SwiftKey, Opera Mini, Messenger, Titanium Backup, Skype, Root Explorer, Viber, YouTube, OfficeSuite, tTorrent Pro.
Úgy gondolom, hogy bele lehet kötni 1-2 program rendszer igényére de biztosíthatok mindenkit, hogy sok állandóan futó program van közülük.Ezek tudatában várom a kommenteket...
Tisztában vagyok a készülék hibáival nem azt mondom, hogy ez a legjobb készülék, de messze nem annyira rossz mint ahogy a Bog és a kedves hozzászólók írják.
Üdv. Várom a kommenteket
[ Módosította: Qru ]
-
zh1972
tag
Mondjuk a tesztprogikat érdemes ráengedni azok után is a tellerekre, hogy az ember használta már fél évet, rápakolt minden szirszart amire csak szüksége van. ott azért már döbbenetes külömbségek vannak, de legtöbb esetben nem is kell a progi, mert a satnyább készülékek használhatatlanná válnak gingerbreadtől felfelé ha teli vannak jófajta play-es app-okkal! ...amíg csak az op rendszer van meg pár benchmark progi addig semmi gond, node senki nem így használja a telóját. Nálunk a családban műxik egy live teszt labor. Apu nyomja az aktuális drágatelóval, anyu ennek a női változatával a két gyerek meg egy generációval lejjebb amit mitőlünk örökölnek. Érdemes lenne leírni a tapasztalataimat bő lére eresztve egy blogban. Röviden: A gyerekek mindent letöltenek aminek szines az ikonja a play-en. Pillanatok alatt a szemed láttára válik egy egész jó kis S3mini egy használhatatlan vacakká. Erre jönnek az okosok, hogy ne tölts rá annyi progit!!! he???? mé ne? Ha telefonálni meg sms-ezni akarok akkor még mindig van vagy 3 buta nokia a szekrényben ami még egy hetet is kibírna egy töltéssel, de ma már nem ez az igény!
Na elkalandoztam!
)
Szóval használjátok ezt a telót és pár hónap múlva mikor rákerül minden, kérem a tulaj véleményét!
-
Maximum1
őstag
Nem is értem ezt a hozászolásodat, amikor Te is egy ilyen MTK cuccot használsz.
Azért mert lenovo van ráírva attól még a lelke pont ugyanaz mint az akainak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest