- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
én bízom benne hogy a 26-a a honlap, és a telefon startja is, mind szolgáltatóknál mind függetlenül kapható formában egyaránt. Bár tényleg lehettek volna 3-4 szóval közlékenyebbek a sajtósok, miszerint pontosan mely mobilok vesznek részt a játékban. Csak nehogy az legyen a vége h T nél akik veszik azoknak ajándék igo, ezért nehogy ne nevezhessenek ebben az akcióban
-
Kobe
veterán
én is erre gondoltam, mert ugye ha a hazai samsungnak van lehetősége ilyen akcióra, akkor másik országnak is - mmint az ottani képviseletnek(bár nem tudom, samsung elég hungarocentrikus lett mostanában, magyar testerektől kérnek tanácsot a firmwarehez, igot adnak, msot emg ez) . Így gondolom nem érdekük, hogy 1 telefn 2 helyen/országban legyen potenciális jogosultság a nyereményre, hiába ahsználják cska ki az egyikben
-
-
Kobe
veterán
mondjuk engem sokkal inkább érdekelne, hogy a regisztrációban részt vesznek e a szolgáltatónál forgalmazott darabok, vagy csak a függetlenek, és mivan a már kapható angol nyelvű darabokkal
-
Kobe
veterán
csak egy jótanács, ne irogass a levegőbe, elég feltűnő helyen van az a válasz gomb hogy észrevedd
mellesleg az f480 soha a büdös életben nem volt 120 ezer, 80 ezer volt kb a max, de már 75 ért is kapni, sőt 73 ért. A jelenleg kapható szürkeimport darabok is 120 körül mozognak az omniából, pedig ez a lefölöző ár, amikor a korai vásárlókat a hivatalos debüt előtt lehúzzák. Ennél drágább nem nagyon szokott lenni - sőt, nem is volt felette - a telefon. Nomeg a tesztelők megszivárogtatott infói, miszerint meglepően olcsó lesz a tudásához képest -
Kobe
veterán
szerintem többet ér a samsungnak a winmobilos piacrészesedés az 5db házimozi áránál. Bár reméljük tényleg van a stuffből bőven
-
Kobe
veterán
hát, nem tudom. Legalábbis furcsának fogom tartani, ha a nem tom mlyen gsm bolt aki bevásárol valami angol firmwares verzióból kisebb készletet, és azt elkapkodták a hazai debüt előtt, simán részt vehet a játékban majd. remélhetőleg kiküszöbölik
vajon vodafone rárakja az undorító logóját erre a szépségre ? mmint a telefonra
-
Kobe
veterán
csak találgatás szintjén, akkor ezekszerint valószínűsíthető hogy a hétfői árlistaváltozásokban benne lesz a teló ?
mert ha 26 tól lehet regelni, akkor nyilván hazai debütnek is arra a napra kell esnie.....de még mindig nem értem, hogy ebbe az akcióba belevonják a külföldi készülékekekt is amik már kaphatók, vagy esetleg az IMEI szám régiónként eltér ?
-
Kobe
veterán
azért kiváncsi vagyok, hogy miként szerepel a dolog a szürkeimporttal behozott, még régi firmwares, hivatalosan meg sem jelent telefonok esetében
-
Kobe
veterán
hát iGo hozzá, házimozi, egy japó mangaszemű csajt nem adnak hozzá ?
remélem t fogja elsőként behozni
-
Kobe
veterán
ez vajon a szolgáltatóknál vásárolt telefonokra is igaz, vagy csak a függetlenül vettekre ? mert imei ugye van mindegyiknek
szerintem hasonlóképp élesítik a honlapot mint a szifon honlapját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hegesztés topic
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Assetto Corsa EVO
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest