Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Van valakinek ilyen DMM a jelenlevok kozul? Valamiert nem ogadja el az eddig hasznalt gyari jelszot es marhara FW-t akarok frissiteni. brrr. Ha esetleg valaki kepben vagy, hogy mi lehet a banata akkor jelezzen please. Ha nem akkor holnap beszelek a Keysight-al aztan majd megosztom, hogy mire jutottam.
-
ielektros
senior tag
LAN beallitas: Utility - IO Config - Lan settings. Hat nekem ez nem tunik nehezkesnek. Azert ez amugy sem kell surun. De a tobbi finkcio is baromi gyorsan elerheto. Erte, hogy utalod az LCD miatt de szerintem kar igy velekedni rola. Par ev es mindegyik az lesz. En pozitivan fordulok a dolog fele es azt nezem, hogy az uj funkciok miben tudnak segiteni a produktivitas fokozasaban.
-
ielektros
senior tag
válasz
Blindmouse #11 üzenetére
Annyit szerettem volna meg hozzatenni, hogy emlekszem amikor anno fatheromek kollegai morogtak, hogy a VFD rossz mert a LED kijelzos muszerek sokkal jobban olvashatoak voltak. Szerintem ez inkabb az a tipikus valtozasok elleni ellenallas ami mindig is feluti a fejet amikor egy radikalisabb generacio valtas tortenik a gyartok reszerol.
-
ielektros
senior tag
válasz
Blindmouse #11 üzenetére
Ismerem a 3458A-t de tenyleg semmi ertelme hasonlitgatni. OK. Termeszetesen a velemenyeddel nem szallk vitaba. En ezeket mashogy latom es nem azert mert van egy ilyenem hanem mert van meg a muhelyben jocskan Agilent termek nalunk. Nekem a VFD-hez kepest semmi hatranyt nem jelent a kijelzo sot inkabb elonyt. Nekem a kontraszt tovabbra is tokeletes bar az is igaz, hogy en nem teszem a sokat hasznalt muszereket magasra, hogy alulrol nezzem oket mert akkor kenyelmetlen merni vele minden szempontbol. Tekintgetni kell fel le munka kozben. Ezt en nem szeretem ezert a DMM-ek es szkopok maximum szemmagassagban vannak. A funkciogeneratorok es egyeb muszerek pedig lehetnel feljebb is beepitve. Szoval en meg azt mondom, hogy a kijelzoje jobb. Ebbol is arra jutottunk, hogy nezopont kerdese.
-
ielektros
senior tag
válasz
Blindmouse #8 üzenetére
Abban igazad van, hogy valoban nem tudja azt minden fronton mint a 34410A de ez most milyen hasonlitasi alap? Nem is azt kell tudnia mivel az Agilent 34401A utodjakent jelent meg. Azt se felejtsuk el, hogy a 34410 mar egy valamivel magasabb arkategoriaba tartozik. Erzesem szerint az Agilentnek nem volt celja, hogy barmit potoljon tobb funkcioval a 34410-hez kepest. Plane nem "lemaradast". LCD neked nem tetszik azt megertem de nem osztom a velemenyed. Jobban olvashato lathatoan mint a VFD. Nagyobb szamok, jobb szamkirajzolas, gyorsabban "ertelmezheto" szamokat jelez ki, jo kontraszt stb. Nem ertem mire mondod, hogy lathatoan rosszabban olvashato. Egyertelmuen cafolhato kijelentes. Latszik a kepeken is. De eloben egyertelmuen jobb. Betekintesi szog szinten jobb de ezt mind le is irtam a cikkben.
1 perc varakozas szerintem nem lehet egy laborban komolyabb problema. Reggel bekapcs este ki. Nehogy mar az az egy perc hianyozzon. Aki meg ki be kapcsolgatja naponta sokszor annak nincs szuksege erre a pontossagra es eleg neki egy kisebb olcsobb muszer is. Persze ez szigoruan a maganvelemynem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest