- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #11 üzenetére
Annyira nem is hasonlít egymásra. Nem rossz ez a WMD, de a Korn sokkal jobb
Érdékes a név választás, van egy amcsi metál banda As i lay dying névvel. -
[balu]
tag
válasz
Cthulhu Dawn #11 üzenetére
Nem baj a másolás, ha nem ilyen szinten szar az eredmény. De ez borzalom.
a Watch My Dying ettől függetlenül is az egyik legmegkomponáltabb progresszív zene Európában.
WTF? -
Cthulhu Dawn
őstag
-
Magnum_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Első benyomásom az volt: "ki ez a köcsög, mért dolgozik ilyennek?
"
Aztán átjött a lényeg.(#7) EmberXY: nem tudom, nyáron ment sokat a rádiókban; és egyébként említésre méltó sem ez a zene, csak ahogy meghallottam, egyből feltűnt a hasonlóság.
(#8) Crystalheart: Igen, ez lehetséges.
-
Crystalheart
őstag
Nem feltétlen plágium, ma már egyre nehezebb új dallammal, hangsorral előállni, hiszen olyan rengeteg zene létezik a világon. Ezért van az, hogy az amerikai előadók menedzserei ezerrel bújják az európai dalokat, "új" dallamokért kutatva. Egyáltalán nem kizárt, hogy a zeneszerző fejében hasonló vagy közel azonos dallam jelenjen meg magától, mint valaki máséban tíz évvel korábban a világ másik pontján. Velem is előfordult, tisztára megörültem, micsoda nagyszerű dallamot találtam ki, aztán egy év múlva meghallottam egy sok éves számban...
Hanem ez a gyerek és a zenéje is rettentő irritáló; sajnálatos, mikre van igény...
-
EmberXY
veterán
Ma már 10 perc alatt sztár lehet bárkiből, még énektudás, tehetség sem szükséges, ezért vannak a stylistok és a manager-ek, alád raknak mindent, csak keress egy kis pénzt.
Nem kell azon csodálkozni, hogy egy ilyen "sztár" lehetséges, hogy az általános iskolát sem végezte el, az elhülyülő társadalom mégis rajong érte, mert egy szinten vannak.
Egyébként ha már szó van róla, ki ez ? -
nesa
veterán
Ez mindenhol megfigyelheto itt ez a kis film
nem zene de a legyeg megvan benne.
-
barnam_
nagyúr
Na igen, nagyjából nekem is ez a véleményem, csak nem akartam leírni, mert ez főleg szubjektív.
Viszont a tini lányok odavannak érteDe nem is a zenei másolás zavar a legjobban, hanem az írások másolása.
szerk.: sokszor forrás is megvan jelölve, az is valami. Csak az bosszant hogy egyesek lusták saját szavakkal megfogalmazni amiről írnának, inkább átemelik az egész szöveget. -
celeron
senior tag
Valóban sok a hasonlóság a két nóta között...
Véleményem szerint olyan tehetségtelen emberek is vannak a zeneiparban manapság, hogy nem is lepődöm meg ezen. Lassan mindenki zenész akar lenni. Elnézve a tehetségkutatókat is, rengeteg olyan embert továbbjuttatnak akinek semmi keresnivalója ott. Na nem azért mert nem tud énekelni, hanem mert nem tud eléggé énekelni ahhoz hogy megüsse azt a mércét, sőt túl is szárnyalja amit a túltelített piac énekesei kitettek. -
szablya
aktív tag
Ez undorító...
nem a másolás, maga a másolat, az ilyenektől néha elfog a hányingerA dallam tényleg nagyon hasonlít, csak kicsit "finomított" rajta, hogy megfeleljen a mai kor kihívásainak, konkrétan legyen barbiesabb.
na meg azok a spiccek... úúúúúúúúúúúááááá
-
JoeYi
őstag
de hát ő is átírta a szöveget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest