- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Na igen... egy fontos lépést kihagytam, azaz elfelejtettem megemlíteni. Szólni kell 000webhost adminjának, hogy az aggregator.tk domaint rendelje a tárhelyedhez, azaz hogy az is oda mutasson szerver szinten. (Virtualhost, apache stb
)
Előtte pedig neked magában a tk domain beállításaiban kell engedélyezni a DNS szolgáltatást és meg kell adnod a szerver IP-t az A és az MX rekordokhoz. Az MX rekord a levelezésért felel, az A rekord pedig arra a megadott szerver IP-re irányítja a domaint. Ha DNS szinten ez megvan és szerver szinten is le van kezelve a dolog, akkor minden úgy fog menni, ahogy szeretnéd és akkor nem lesz baj abban az esetben sem, ha átírod WP-ben az oldal címét aggregator.tk-ra. A linkek is így fognak kinézni: aggregator.tk/tartalomcime.html
-
The DJ
addikt
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de sejtem
A WP-ben telepítéskor meg kellett adni az alapértelmezett webcímet, ha ott a 000webhost címe szerepel ott (http://aggregator.net78.net), akkor ezt át kell írnod aggregator.tk-ra. De ez még kevés. A .tk domain admin felületén nem átirányítást kell választani, hanem aktiválni kell a .tk ingyenes DNS szervíz szolgáltatását, így nem leszel az aggregator.net78.net címhez kötve és a linkek is az aggegator.tk-hoz fognak kötődni. Persze ez így leírva bonyolultan hangzik, fejből én se tudom már pontosan hogy működik a tk esetében, de pár klikk csak az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Spórolós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mini-ITX
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest