- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #329 üzenetére
Sok tényező van a dologban. A hivatalokban elsősorban a Microsoft Office dokumentumok gyenge támogatására panaszkodtak, ahol ez gondot okozott. A használt OpenOffice viszont eleve nagyon régi, azóta már a LibreOffice vette át a szerepét és jól fejlődik. Persze azt nem állítom, hogy minden x-es fájlformátummal barátságban lesz, ahhoz az is kellene, hogy a Microsoft a saját szabványaihoz tartsa magát. Mindenesetre a Limux következő verziója és az abban használt LibreOffice elég jelentős különbség lesz a mostanihoz képest. Ezért is írtam, hogy a következő évek lényegesebbek lesznek.
Én részemről lezártam a dolgot, más topic-ban viszont beszélhetünk róla. -
lev258
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #310 üzenetére
Münchennel kapcsolatban több, egymástól jelentősen különböző álláspont látott napvilágot. Ha eltekintünk az esetleges elfogultságtól akár mindkét oldalon, akkor egyértelmű, hogy a következő évek lesznek relevánsak. Persze ettől még lehet tudni, én kinek szurkolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest