- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davidoff91
aktív tag
Sz@r a böngész?
De jó ezt hallani.
Hát én pont azt használom legtöbbet..De amúgy az ACID3 tesztből le lehet vonni meszemenő következtetéseket vagy az is olyan mint a benchmarkok, kinek nagyobb az e-pénisze aztán ennyi? Most utánanéztem wikin, és ott az ACID3 teszten például az Explorer 8 20 pontot hozott össze, ettől függetlenül én úgy érzem nekem elég jó.
Szóval lényeg a lényeg egy hozzáértő világosítson fel a tesztettel kapcsolatban. Köszönöm!
Szerk: Lefuttattam itthon Explorer 8-al a tesztet és kemény 12 pontot értem el. -
Davidoff91
aktív tag
Most néztem viszont, hogy Optimus 7 és Omnia 7 még első generációs, 65nm-es, adreno 200-al kiegészített snapdragokokkal vannak szerelve. Nem tudom, hogy ennek van-e valamilyen hátránya (többet fogyaszt, jobban melegszik, esetleg kisebb számolási teljesítmény)?
Nem tudom ki írta, de a platform hátrányaival tisztában vagyok, többségüket el is fogadom, kezdetek óta figylegetem a wp7-et, bár mostanában a meló miatt kimaradt egy-két dolog.Bt fájlküldést és hogy nincs mass storage mód, kimondottan nem érdekel. Fizetős Market annyira nem hiányzik. Számomra a Flash támogatás teljes hiánya a sarkallatos pont csak.
Viszont hihetetlen gyors a rendszer, és nagyon egyedi és tetszetős, a minimalista stílusú Metro UI (engem azonnal levett a lábamról
).
Azt akartam még kérdezni, hogy ACID3 teszten miért hoz olyan siralmas eredményeket a böngésző? -
Davidoff91
aktív tag
válasz
Davidoff91 #4 üzenetére
Azta ****. Edigitaltól, ha mastercarddal vásárolok megkapom függetlenül hivatalos garival az Optimus 7-est 55 900 Ft-ért. Ez olyan olcsó, hogy most nagyon gondolkodóba estem...Bocs az újabb offért.
-
Davidoff91
aktív tag
A Nokiának tényleg ezért nincs 4xxx szériája?
Én azt hittem ez csak mese...Bocs az offért, de ez most meglepett. Azon gondolkozom, hogy veszek vagy Optimus 7 vagy Omnia 7-est, mindkettő már marha olcsó, mert bevallom erős késztetést érzek a wp7 iránt. Nekem még mindig tetszik Metro UI, sebességben meg verhetelen, android sehol nincs. Egyedüli problémám a hiányzó flash támogatás. Tudom, hogy a flash rossz, elavult, stb, stb, de azért a teljes böngészési élményhez MÉG mindig kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest