- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen, az 5 éves noti használhatatlansága... A mai napig a 7 éves Thinkpad T420-amat használom, munkára. Igaz, tettem bele +4 giga ramot és a vinyót ssd-re cseréltem (szerencsére mivel úgy van megcsinálva, hogy gyerekjáték szerelni, még az ilyen fakezűek is el tudják ezt végezni mint én - aki látott már ilyen gépet tudja, hogy szinte szégyenkezve mondom, hogy ez "szerelés"). Teljesen megfelel a sebessége, használhatósága, a tartóssága. A 7 évből az első 5-ben rendszeresen volt hordva, a zsanérok olyanok mint új korában, és egészében teljesen egyben van a gép.
Erre a gépre rátérve: nálam így haladt a teszt olvasása. Nocsak, lehet, hogy erre fogok cserélni? Elérkeztem a portokhoz, látom milyenek, azt mondom, ajjaj, nem valószínű, hogy erre fogok cserélni. Amikor megláttam, hogy mindezt mennyiért: biztos, hogy nem erre fogok cserélni. Pedig nagyon jól jönne egy desktopként is használható tablet (dokkolható esetleg), de legyen annyira hordozható, hogy laptopként és táblagépként is működjön. Sajnos úgy látom, hogy nem ez lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest