Hirdetés
- Új mobilszériát indít a Honor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyesidr
tag
-
salival
aktív tag
válasz
baloghab #254 üzenetére
Miért is lenne kisebb az X10, mint az iPhone? Szerintem nem kisebb, bár lehet rossz a szemem.
-
kiski
aktív tag
válasz
baloghab #254 üzenetére
Én egy kisváros vonzáskörzetében lakom. Annyira el vagyunk szigetelve, h a T-mobile nem tud ide internetet szolgáltatni kábelen. Csak mobilinternet lehet, ami ugyebár semmire se jó. Jobban szeretem az Arénát, minthogy odaadjam, még 60ért se vehetné meg tőlem senki. És jól látod, errefelé nem nagyon akad még olyan, aki a mobil-technológia területe iránt komolyabban érdeklődne. (Legalábbis én még nem találkoztam vele).
Ha jól tudom, (de javítsatok ki, ha tévednék) SE X3-as nem lesz. A harmadik Xperia modell az x10-es. X1, X2-t ismerjük, bukta... (Bár barátnőm - aki nem szőke - mindenképp x1-et akar, a formaterv miatt... hiába ecsetelem neki, hogy hulladék). Summa summárum: nem hajszínfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Acer Windows Mobile-ról Androidra váltott, a végeredmény magáért beszél: a Liquid gyors, okos és szerethető.
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, újszerű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest