Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter13

senior tag

válasz stratova #51 üzenetére

A profilozás szerintem sokat segít. Nekem az adatlapomon lévő laposban ugyanez a proci elég ritkán megy 80 fok fölé, órákon át tartó játék során sem (általában hatvansok-hetvenkevés fokon lebzsel, és elég halk a hűtése is). Mindez persze azóta, hogy alulfeszeltem: így hiba nélkül tartja a 3,1-et, és hűvösebb is (alapon simán felszaladt 90 fok fölé, ott meg azonnal elkezdi visszavenni az órajelet). Biztos vagyok benne hogy egy alulfeszelés ezen az Aceren is sokat segítene.

Nálam inkább a GPU az ami folyton a tűréshatáron szambázik:85-90 között nyomja, szintén nem számít hogy hány órán át. Nem throttlingol, az 1201-es órajelet tartja, de nem tudom lejjebb cincálni a hőmérsékletet. :( Nekem inkább itt jön be az amit Abu írt, hogy határértékre lövik be a vasat (egyébként tuningolni is lehet, nem lesz tőle lényegesen melegebb, talán plusz 1-2 fok, de lehet hogy ennyivel melegebb volt a szobában éppen), és erre méretezik a hűtést. Azért remélem nem fogja egy szép napon leforrasztani magát az alaplapról... ;]

Új hozzászólás Aktív témák