- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
A profilozás szerintem sokat segít. Nekem az adatlapomon lévő laposban ugyanez a proci elég ritkán megy 80 fok fölé, órákon át tartó játék során sem (általában hatvansok-hetvenkevés fokon lebzsel, és elég halk a hűtése is). Mindez persze azóta, hogy alulfeszeltem: így hiba nélkül tartja a 3,1-et, és hűvösebb is (alapon simán felszaladt 90 fok fölé, ott meg azonnal elkezdi visszavenni az órajelet). Biztos vagyok benne hogy egy alulfeszelés ezen az Aceren is sokat segítene.
Nálam inkább a GPU az ami folyton a tűréshatáron szambázik:85-90 között nyomja, szintén nem számít hogy hány órán át. Nem throttlingol, az 1201-es órajelet tartja, de nem tudom lejjebb cincálni a hőmérsékletet.
Nekem inkább itt jön be az amit Abu írt, hogy határértékre lövik be a vasat (egyébként tuningolni is lehet, nem lesz tőle lényegesen melegebb, talán plusz 1-2 fok, de lehet hogy ennyivel melegebb volt a szobában éppen), és erre méretezik a hűtést. Azért remélem nem fogja egy szép napon leforrasztani magát az alaplapról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest