- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mydgard
tag
15.6"-os meretben ki tudja megoldani, hogy ezekkel a hardverosszetevokkel ne fustoljon el a noti!? Melyik gyarto? Pont errol szol a tortenet, hogy egyik se. A hutesi technologiara legalabb akkora hangsulyt kene fektetni, mint hogy milyen csucseros procik meg VGA-k kerul a gepekbe. Aki ezt megoldja, az nagyot fog kaszalni.
-
Mydgard
tag
De azt tegyuk hozza, hogy ezek a gennyes nagy homersekletek, full HD felbontasban, maximum jatekgrafikan, a legujabb jatekok eseteben allnak elo. Kicsit regebbi jatekoknal, picit csokkentett grafikan nyilvan semmi problema nincs a klimaval es jo magas az FPS is. Ennyi kompromisszum szukseges mivel ezek laptopok es nem asztali gepek, csodat tenyleg folosleges varni a kozepkategoriatol.
Nekem szemely szerint azert kell laptop, mert allandoan hurcolom magammal, de ha nem muszaj, nem mozdulok el a G751JT iranyba. Egesz egyszeruen, mert nincs is szuksegem ekkora eromure, masreszt mert megszoktam a 15.6"-ot.
-
Mydgard
tag
Csao!
Gepvasarlas elott vagyok, 2 maradt a vegere, donteskeptelen vagyok... Melyiket? Segitenetek a dontesben? ;D
http://www.digiprime.hu/laptop/asus-laptop/asus-g551-ar/asus-g551jw-20583-elado
vagy
http://www.digiprime.hu/laptop/acer-aspire-vn7-591g-19773-elado
Az Acerben picit jobb a proci, van egy kis SSHD, viszont normalatlanabb a csatlakozok helye (csak jobb oldalon), ill. nincs optikai meghajto, kicsit dragabb is. Ha jol latom mindketttonek IPS a kijelzoje, javitsatok ha nem.
Ami szamitana meg a dontesben:
- anyagminoseg (kijelzo, boritas, klaviatura stb.)
- melegedes - hutes
- technikai support, szoftverekKosz a valaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged