- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
scp10l
csendes tag
Pár napja vásároltam egy A500-at. Eddig csak pozitivumokat tudok mondani róla.
Brutälisan jól néz ki, minöségi AZ összeszerelése, egyedül csak AZ SD kártya nyilás fedele egz kicsit gagyi lötyögös. A saját 32GB memorián felül akár 64GB SD kártya és ugyanekkora pendrive együttes használata is megoldható, igy akár 160GB-ig bövithetö a háttértár. AZ USB csatin keresztül qwerty bill.-t is kezeli. A market müködik. Kellemesen gyors a rendszer, müholdat is gyorsan talál, Igo fut rajta.Akku nekem KB 6 orát birt, wifi+bt-vel. Nekem a netbook-omat teljesen kiváltotta sokkal használhatobb netezésre, filmezésre. Örülök hog nem ipad2-t választottam sokkal többet kinál. Acernél azt mondták nem sokára lesz 3 G-s verzió, ha valakinek arra lenne szüksége. Csak ajánlani tudom. -
polip
addikt
már kapható is:
-
jacis
nagyúr
Most kezd el terjedni a kishazánkban és mit mondja egész bartságos árral kezd (114eFt) ami azt jelenti, hogy nyár végére már számomra is elérhetővé válik.
-
zsoltti
senior tag
Azt bírom , hogy a tegra 2--t mindenütt ezzel a gagyika játékkal mutogatják
, de amúgy jó cucc lehet, de maradnék a zsebben tartható telefonnál.
-
plus44
veterán
Ez a honeycomb nem nagyon jön be eddig videók alapján...
-
raulicio
senior tag
Lassan már egy normális telefont is összedobhatnának, mert kellene a liquidnek egy utód...
-
Neurotoxin
őstag
A zt-180 nekem is megfelelne,de csakis olcsón, a mókolt android miatt.Az androidért egyébként sem vagyok oda, főleg a régebbi készülékek frissíthetetlensége miatt.Habár a 3.0 állítólag tabletre optimalizált.Továbbra is úgygondolom, hogy megváram az iPad 2őt.(nem,nem volt még apple termékem).
-
Davidoff91
aktív tag
Ígéretes specifikáció.
-
^Clown
addikt
Ez a talbet-őrület egyre inkább a netbook-lázra kezd hasonlítani.
Tetszik, szép és jó, de a magam részéről még mindig egy igazán használható olcsó kínai androidos tabletet várok, 40K körül.
Viszont a ZT-180 már majdnem megfelelő, úgyhogy bízom benne, hogy hamarosan túlszárnyalják, hasonló áron.
-
Hát ez nem tünik rossznak,ha az árazással nem szállnak el nagyon akkor talán sikeres termék lehet
-
tothmaxy182
őstag
Ebben azért nem vagyok olyan biztos...
-
Depression
veterán
Na ez már valami! És még szép is lett.
Pár év, és mindenki ilyenekkel fog rohangálni, suliban meg 10 év múlva ez lesz a füzet és könyv helyett amerikában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest