- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
scp10l
csendes tag
Pár napja vásároltam egy A500-at. Eddig csak pozitivumokat tudok mondani róla.
Brutälisan jól néz ki, minöségi AZ összeszerelése, egyedül csak AZ SD kártya nyilás fedele egz kicsit gagyi lötyögös. A saját 32GB memorián felül akár 64GB SD kártya és ugyanekkora pendrive együttes használata is megoldható, igy akár 160GB-ig bövithetö a háttértár. AZ USB csatin keresztül qwerty bill.-t is kezeli. A market müködik. Kellemesen gyors a rendszer, müholdat is gyorsan talál, Igo fut rajta.Akku nekem KB 6 orát birt, wifi+bt-vel. Nekem a netbook-omat teljesen kiváltotta sokkal használhatobb netezésre, filmezésre. Örülök hog nem ipad2-t választottam sokkal többet kinál. Acernél azt mondták nem sokára lesz 3 G-s verzió, ha valakinek arra lenne szüksége. Csak ajánlani tudom. -
polip
addikt
már kapható is:
-
jacis
nagyúr
Most kezd el terjedni a kishazánkban és mit mondja egész bartságos árral kezd (114eFt) ami azt jelenti, hogy nyár végére már számomra is elérhetővé válik.
-
zsoltti
senior tag
Azt bírom , hogy a tegra 2--t mindenütt ezzel a gagyika játékkal mutogatják
, de amúgy jó cucc lehet, de maradnék a zsebben tartható telefonnál.
-
plus44
veterán
Ez a honeycomb nem nagyon jön be eddig videók alapján...
-
raulicio
senior tag
Lassan már egy normális telefont is összedobhatnának, mert kellene a liquidnek egy utód...
-
Neurotoxin
őstag
A zt-180 nekem is megfelelne,de csakis olcsón, a mókolt android miatt.Az androidért egyébként sem vagyok oda, főleg a régebbi készülékek frissíthetetlensége miatt.Habár a 3.0 állítólag tabletre optimalizált.Továbbra is úgygondolom, hogy megváram az iPad 2őt.(nem,nem volt még apple termékem).
-
-
Davidoff91
aktív tag
Ígéretes specifikáció.
-
-
^Clown
addikt
Ez a talbet-őrület egyre inkább a netbook-lázra kezd hasonlítani.
Tetszik, szép és jó, de a magam részéről még mindig egy igazán használható olcsó kínai androidos tabletet várok, 40K körül.
Viszont a ZT-180 már majdnem megfelelő, úgyhogy bízom benne, hogy hamarosan túlszárnyalják, hasonló áron.
-
Hát ez nem tünik rossznak,ha az árazással nem szállnak el nagyon akkor talán sikeres termék lehet
-
tothmaxy182
őstag
Ebben azért nem vagyok olyan biztos...
-
Depression
veterán
Na ez már valami! És még szép is lett.
Pár év, és mindenki ilyenekkel fog rohangálni, suliban meg 10 év múlva ez lesz a füzet és könyv helyett amerikában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest