Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Nekem tetszik ez a keszulek!
En csak akkor nezek filmet a tabon, ha repulon ulok... mondjuk ott leshetem a felhot, tab nelkul is... a Google felhoje viszont nem jatszik. Es szerintem sokakkal egyutt, nem akarok kanocon logo kacatokkal vacakolni. Vagy marad a 32-es Nexus, vagy valami ilyesmi.
-
blueMerle
veterán
Szerintem ennél sokkal prózaibb (marketing) oka van: felesleges ill. költségcsökkentés
Kis belső memóriával manapság nehéz bármit is eladni mert az emberek ezt látják a polcokon: 8GB, 16GB, 32GB.. és Átlag Józsi magasról tesz ám arra hogy bővíthető. Ellenben ha jó sok gigabájtos akkor az rossz már nem lehet 
-
HuMarc
veterán
válasz
pusszycat
üzenetére
Ez nem biztos (és forrást sem tudok linkelni) de valhol olvastam, hogy azért nincs benne, hogy a silány minőségű kártyák ne rontsák el az "élményt" vagy valami ilyesmi. Mert a referenciamodellben mindennek pontosan úgy kell működnie, ahogy az le van írva. De kb. ennyit tudok. Amúgy biztos van valami oka, mert eddig egyik Nexus-ban sem volt.
Megj.: Á eszembe jutott valami. Ugye a Nexus-t főleg fejlesztőknek csinálják, és nekik úgy sem kell, vagy valami ilyesmi. Bár ezek csak pletykák...
-
pusszycat
nagyúr
Csodálkoznék ha nem jönne ki a Nexus 7 -böl módosított változatok karácsonyra főleg ha látják a konkurencia mivel próbálkozik, nekem amúgy távirányítónak kéne az Lg Smart Tv-hez.

FearTomi: Vajon milyen megfontolásból választottad a 8GB változatot. ?
-
FearTomi
őstag
Nekem 8GB-s Nexusom van és tökéletesen elég, nem hiányzik a microSD. Zenét nem rakok rá, mert arra ott a telefonom, filmet valószínüleg nem ezen fogok tárolni, vagy nézni, ha mégis akkor meg OTC kábel + pendrive és csókolom. Amúgy meg ezért találta ki a google a "felhőben" tárolt cuccokat, tudom meg kell venni, de néha lehet áldozni rá(remélem hamarosan elérhető lesz nálunk is). Az appok amiket használok is bőven elférnek rajta. Én tuti nem venném meg egy ilyen aksival...
-
crue
őstag
Ez még mindig iszonyú ronda.
-
PPatrik
aktív tag
Pedig már az Acer A210 után is azt hittem. hogy nincs lejjebb. De úgy látszik van!

-
leslie_smith
aktív tag
Nem rossz,de egy 3G-s jobb lenne.Vagy persze egy 3G-s nexus.De kinek a pap....

-
Rickazoid
addikt
Hát azért... Nekem ha választanom kéne, hogy microSD foglalat felárért vagy nagyobb akku, akkor a nagyobb akkut választanám gondolkodás nélkül.
Itt szerintem amúgy nem nagy tételről beszélünk, mármint nem hinném, hogy akkora különbözet lenne 3420 és 4325 mAh között, ami meglátszana annyira az áron, hogy ne érje meg annak, aki eleve letett volna nettó +$30-t az asztalra a microSD foglalatért, miközben alacsonyabb a felbontás is, nem IPS a panel és ez nem egy referenciamodell. -
kapeti07
senior tag
Az aksi az karcsú de a többi nagyon rendben van. Viszont sajnos a Nexus egyik legnagyobb előnye (amit nem nagyon tud az Acer megverni) az az, hogy a legfrissebb Android verziók szinte azonnal kijönnek az Asus készülékére.
-
HuMarc
veterán
@(An)Dante: Nem tudom, hogy hol kellene szólni de, van egy hiba a cikkben! A cikk legvégén van egy /p> "karakter", amit ki kéne venni

-
mike710
aktív tag
Nem lesz kevés ez a aksi bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest