- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
A linkben mi az érdekes? A többit meg nem értem. Az hogy 2 hozzászólásom között mivel töltöm az időmet.....ne röhögtess.
Talán oldalt nézegettem meg a plafont és törtem a fejem mit válaszoljak.Így jó lesz?
Más:
Egyébként kíváncsian várom a külső bővíthetőség mit jelent majd a WP következő generációinál. -
quailstorm
félisten
Márpedig a Navigon által készített valami az totál úgy néz ki mint amit az SDK-val barmoltak össze, annyira szabvány sémákból építkezik. De ez tulajdonképpen a WP8 topicja, ott meg már a user is írhat legalább c-ben.
(#54) mukibuci :egyébként az is minősíti a platformot hogy ezen vitázunk, hogy mi natív is mi nem abból a 10 alatti számú appból. Igazából engem ez most nem is érdekel továbbá, nyilván megengedték a rendszerbe való minimális beleszólást, de pl hol vagyunk még a directx-es játékoktól? A WP7-nek vége szerencsére, a WP8-on meg nem kell majd vitázni, ha van eszük akkor natívabban írnak, még a felület is egyedibb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest