- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76
üzenetére
Nem hibás a logikám. ÉN egy OPERÁCIÓS RENDSZERRŐL beszélek, és annak elméleti előnyeiről, hátrányairól. TE pedig KÉSZ TERMÉKEKRŐL BESZÉLSZ.
Egy OS 1000 féle hardveren futhat, és ÉN soha nem állítottam, hogy a SURFACE tabletnek nincs előnye x-y-hoz képest. Én AZT állítottam, hogy az RT operációs rendszernek nincs SEMMIFÉLE ELŐNYE, LÉTJOGOSULTSÁGA A WIN 8.1-HEZ KÉPEST.És ezt nem tudtátok megcáfolni.
Abban igazad van, hogy az eladási árat nem mérnökök határozzák meg, viszont az TÉNY, hogy egy RT, és egy Win 8.1-es tablet előállítási költsége (azonos színvonalon, hardverrel) EGYFORMA. Innentől kezdve megint csak ÜZLETPOLITIKA, hogy milyen áron adják el a vevőnek. Ez nem az OS dolga, ez adott gyártó ÜZLETPOLITIKÁJA.
Jelenleg úgy állunk, hogy bebizonyítottam, hogy egyazon áron gyártható egy teljes funkcionalitású, és egy csökkentett funkcionalitású OS-t futtató tablet. Ezzel be van bizonyítva, hogy az RT-nek az ég egy adat világon semmiféle LÉTJOGOSULTSÁGA NINCS.
Innentől kezdve pusztán marketing, hogy az MS talál még hozzád hasonlóan ostoba embereket, akik ugyan azon az áron szarabb terméket vesznek. Ha igen, és méghozzá nagy tömegben, akkor sikeres lehet az RT, ha nem, akkor nem. Jelenleg azonban nagyon úgy fest, hogy nincs annyi idióta a világon, mint amennyit az MS szeretne. Ezért bukott az RT.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest