- Magisk
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
válasz
flamich76 #157 üzenetére
Tehát. Ha jól értem. Eléd tesznek két tökéletesen egyforma tabletet, egyforma áron. Mondjuk 100 rugó. Egyik RT, a másik Full Windows 8.1 (ami ugye mindent tud, amit az RT és még sokkal többet is) akkor te a szarabbikat választod??
Jól értem?
Ha igen, akkor gratulálok. Tipikus példája vagy az önsorsrontó embernek, egy közgazdasági csődtömeg, cáfolata a logikának, és a haszonmaximalizálás elvének.
Egyébiránt pedig ez esetben megnézném az arcod abban a feltételes pillanatban, ha egyszer pont csak az RT-s tabi van nálad, és PONT valamiért szükséged lenne a jól bevállt X86-ra. Elképzelem, ahogy bevillan, hogy BASZKI... választhattam volna a Full Win-es tabletet. Ugyan ezen az áron... Háhááá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő