- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gcsomesz
csendes tag
válasz
hackeeeee #162 üzenetére
Azért az Xp - Win7 vonal nem ugyan az. Speciel én oda meg vissza voltam Xp után a Win7-ért, mert az alap koncepció maradt, csak modern, új köntösben.
Szerintem nem véletlenül van az, hogy valaki nem rohan macet venni, hanem marad már már megrögzötten egy adott oprendszernél és minden hibájával, előnyével hűséges marad. Ezt hívják vevőkörnek.Na mármost ha én ennek a vevőkörnek egy laza mozdulattal bemutatok és egy totál más dolgot akarok lenyomni a torkán, az finoman szólva nem szerencsés. Mert kit érdekelne milyen innovatív, hogy ha pl a Ford holnaptól a hátsó ülésre rakná a kormányt? Senkit, kidobná a koncepciót, kirúgna pár elmebeteget és menne tovább az élet abba a mederbe, amelybe mennie kell.
Nem én vagyok az oprendszerért, hanem ő van értem... És ez az ami borzasztóan idegesít és felháborít.
De ahogy írtad nem kötelező váltani, reméljük....(DirectX?) -
gcsomesz
csendes tag
válasz
hackeeeee #160 üzenetére
Igen, azt láttam, csak nem értettem... Lehet én vagyok hülye, de hosszú percek teltek el és nem találtam pl a vezérlőpultot. Arra mondjuk csak halovány emlékeim voltak, hogy van valahol start menü is, persze nincs ebben a verzióban, de azért én kerestem.
Nagyon örültem volna ha tetszik, szívesen belaktam volna egy új opprendszert, de ilyen áron nem.
-
gcsomesz
csendes tag
válasz
#40553216 #158 üzenetére
Ott a pont.
A csempés cucc, még nem is lenne akkor baj, ha meghagyták volna a megszokott funkciókat és ESETLEG még akár fejleszthették is volna....:/
Ha csak egy választható felület lenne, gond nélkül menne föl a gépemre, de én nem vagyok hajlandó feladni a kiforrottnak tekinthető platformot egy új, szerintem, agymenésért.
A MS ki akart törni a mobil piacra és ehhez kellett egy új rendszer. És íme megszületett a Win8.... -
gcsomesz
csendes tag
válasz
Raysen623 #138 üzenetére
Már bocs, de szerintem egyáltalán nem apróság, hogy egy sokkal lezártabb, kevésbé alakítható platformot kapsz. És mellé milyen előnyöket? Nem kötekedés, komolyan kérdezem!
Ha másra nem lesz jó, arra mindenképpen hogy olcsóbb lesz a Win7.
Az én véleményem szerint az új csempés cucc akkor orvérzés lesz mint a Vista volt, de lehet nem lesz igazam... -
gcsomesz
csendes tag
Ha 15€-t fizetnének sem telepíteném ezt a szemetet a gépemre. Feltoltam a napokban virtuális gépre és szörnyű....nem is értem mire gondoltak akkor amikor azt hitték, hogy szeretni fogom azt a kinézetet amit tableten bírok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest