- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
A Win 7 figyelmeztet egy kis ablakban mielott ujraindul es ha eppen nem vagy ott akkor pa pa adatok. Ezt felfogtad?
"Hallod te úgy hazudozol erről a témáról,mint a vízfolyás!
Ezen a fórumon,kb 50x leírták már,hogy előtte egy kis ablakban FIGYELMEZTET,mielőtt újraindulna,a kis táblában,pedig akár 4órás intervallumra is átállíthatod...tehát 4óra elteltével fog ÚJRA FIGYELMEZTETNI...ugyanakkor ezt a 4órás intervallumot is TÖBBSZÖR is állíthatod
-szóval kezd unalmas lenni,hogy hülyeséggel-hazugsággal traktálsz másokat a win7-el szemben " -
cog777
őstag
Nem tudtam hogy a szamitogep egy tamagocsi amit ha ugy hagysz 20 percig akkor megerdemled az adatvesztest. (En amugy 15 percet irtam.)
"aki otthagyja negyedorara a gepet es elotte nem ment, az megerdemli az adatvesztest
marpedig tobben, tobbszor leirtak (es keppel illusztraltak), ogy nincs olyan, hogy a gep visszaszamol 30 masodpercrol, hogy veged lesz, mint a twin peaks-nek" -
cog777
őstag
válasz
Cyberpunk #192 üzenetére
Akkor meg egyszer. XP-ig ez nem jelentette az t magatol ujraindulhat a rendszer adatvesztes okozva. Szerinted oda van irva? Nem latom.
Ezt csendben megvaltoztatta az MS. Nem tudom h a Vistaban mi ujsag, de XP-ben biztosan nem ez volt.
"Hát ezért tanfolyam, az már súlyos eset lenne.
Egyébként rendszermérnöki diploma kell, hogy ide elnavigáljon szegény user, ha már telepítéskor nem olvas, csak bököd a next-re"Amugy befejezem a rugozast a teman, igazabol az MS hozzaallasa bosszant ahogy lekezel problemakat.
-
cog777
őstag
válasz
DeFranco #193 üzenetére
"Ez a kisebbik rossz" Kinek a szemszogebol jo az hogy kikenyszeritjuk a rebootot adatvesztes aran is? Ugy gondolom lehetne talalni koztes megoldast. Itt irtak h allitolag ez megvaltozik a Win 8-ban. Amugy klafan a Win7-et is ugy reklamoztak h kisebb a rebootok szama.
"minden csínját-bínját tudod az informatikának."
Mar kinottem ebbol a korszakbol -
cog777
őstag
válasz
arnyekxxx #184 üzenetére
Teljesen igazad van abban hogy az ipari rendszereket nagyon nem illik internetre tenni. Viszont ez:
"Ha telepítéskor ugy állitották be."
XP-ig azt jelentette h max felbukkan egy ablak es figyelmezteti a felhasznalot. A W7-ben meg magatol ujraindul. Most mar ertem miert kell a rgazdaknak elmenni draga tanfolyamokra. Azert h tudjak ezeket az Easter Egg-eket
-
cog777
őstag
válasz
arnyekxxx #155 üzenetére
Engem az zavar hogy a default beallitassal adat vesztes lephet fel. Szerintem ez igen is nagy vasziszdasz.
Nem surun tortent velem ez, kb 3 ev Win 7 felhasznalas alatt 3x. Ketto ebbol otthoni eset (2 laptop), 1 pedig melohely. A poen az h emlekeim szerint, be allitottam az ertesitest az otthoni gepeknel, es - halvany sejtes - MS Office (jogtiszta) telepitese utan tortent. Tehat valamilyen frissites vagy szoftver telepitese utan atallitodhatott.
-
cog777
őstag
válasz
arnyekxxx #154 üzenetére
Hasznaltal mar Movie Maker-t? Szerinted nem 1.0-s usernek talaltak fel? Orakig is eldolgozhat? (DVD keszites, konvertalas stb.)
Ne az IT-s szakemberekbol, itt levo forumozokbol indulj ki!
"A PC egy eszköz aminek a használatát meg kell tanulni." Ez a feature engem is meglepett pedig nem most kezdtem a szakmat. Nem igazan hangoztatta ezt az MS amikor kiadta a Win 7-et.
-
cog777
őstag
válasz
Cyberpunk #136 üzenetére
MS altal perferalt megoldas nem a legjobb. Kepzeld el hogy az egyszeru felhasznalo valamit csinal a gepen, ott hagyja valamiert es mire visszajon addigra restart. Te orulel? Mert az egyszeru felhasznalo NEM is tudja hogy a problema letezik. Megoldas? Tiltsam le neki az auto frissitest? Az jo megoldas szerinted? Hogy egy mezei felhasznalonak letiltom az auto update-t?
Azt mondod ez a leghulyebb erv a Win 7 ellen. Szerinted egy komoly operacios rendszer (gyarto) megengedheti maganak azt hogy barmikor nyom egy restartot a gepeden?
Masreszt nem a Win 7 elleni ervkent hoztam fel, de az MS kezd elkanaszodni es tojni a userek fejere. Lasd Metro eroltetese. Ez persze mar uzletpolitika.
(Kozben latom Tomtyi is hasonlot irt.)
-
-
cog777
őstag
1-2 dolog van csak ami idegesit a Win 7-ben, amugy nem rossz. A legfobb dolog h az MS neha hulyenek nezi az embert es betol olyan frissitest ami felhasznaloi interakcio nelkul ujrainditja a gepet. Ha meg volt valami nyitva es nem voltal eppen ott akkor pa pa fontos adatok. Azert az XP-nel nem ez volt es az MS szolhatott volna h ezt a FONTOS feature-t a 7-esben bekapcsolja
Link a jelensegrol
http://netbooknetwork.net/2012/disable-windows-update-reboots/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest