Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #10 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs vele gondom. Értem a mondanivalót. Mellesleg jegyzem meg, hogy ha értelmezed ezt "Az NVIDIA az újabb lapkába nem az eddigi Turing GPU-kban megjelent NVENC kódolót rakta, hanem még a Volta architektúrához fejlesztett verziót.", akkor leeshet, hogy nem feature szintű a különbség, hanem inkább (kicsit) hardveres. És pont erre utal a 'megörökölte' résszel - mintha vettél volna egy új Lego-t, ami ugyan jobb, mint az előbbi (jobb minőség, jobb anyag, ...), de az egyik speciális építőelem egyáltalán nem változott, hanem megmaradt ugyanannak, mint ami az előzőben is volt. Vagyis megörökölte a régi kiadás egy elemét az új kiadás is. Vagy veszel egy új telefont ugyanattól a gyártótól, amiben minden hardverelem frissült, kivételként a kamera megmaradt az előzőből - vagyis az új telefon megörökölte az előző telefon kameráját.
-
válasz
SunMount3r #6 üzenetére
Bocsánat, ugyan olyan mint a Pascalé.[Volta's NVENC performs like Pascal's NVENC. ]
Nem a végleges képminőségről van szó játék közben , hanem például streamelés közben nem tudja a Turing képességeit , aminél nagyon sokat lépett előre az arch és enkódolásnál nem tudja azt a képminőséget/ felbontást hozni, amit a többi Turing,de ezt írja is Abu. -
válasz
SunMount3r #6 üzenetére
kevesebbet tud , mint a Turing, többet, mint a Pascal ,elméletileg.De ezek nem feltétlenül kimutatható és észrevehető különbségek hétköznapi használat alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Subaru topik
- Google Pixel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest