- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
salesman
őstag
Üdv mindenkinek!
A Hi-Fi-ről általánosságban topicban 3 topicgazdát választottunk:
- bkercso
- gordonfreemN
- VoidXsurakat.
Kérem tisztelettel a fent nevezetteket Topikgazda szerepkörrel felruházni szíveskedjetek, köszönöm!
A választás menete a hsz-ek elolvasásával követhethető.Üdvözlettel: Pali
-
FIREBLADE78
addikt
Tiszteletem. Bmw topikot elvállalnám,mint topikgazda. Anno egy másik fórumon voltam már topikgazda.
-
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Szeretnék csinálni egy topikhoz téma összefoglalót. Ennek mi a menete?
-
Gilthanas
aktív tag
Lehet valahogy egy Topikgazdát kitüntetni, jutalmazni ha már évek óta lelkiismeretesen vezet egy 30 ezernél is több Hsz-el rendelkező Topicot?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Csabroncka
üzenetére
Szerintem pont a linkelt topikba kellett volna írnod.

-
Csabroncka
addikt
A moderátorokat kérdezném, hogy van-e olyan lehetőség, hogy az adott összefoglalót (melyet folyamatosan bővítünk) ketté bonthatnánk úgy, hogy a készüléktapasztalatok külön, módosítható, kiemelt hozzászólás legyen így . Lenne erre lehetőségem? mert rengeteg készülékről írnak a felhasználók, a lista hosszú lesz és hasznos.

köszönettel
(remélem jó helyre írtam
) -
Topikgazdák figyelmébe!
A kiemelés jog nem lett senkitől külön megvonva, hanem globálisan történt változás a jogok beállíthatóságában, így ezt senki se tekintse saját büntetésének. Erről további részletek a Topikgazda topikban, ugyanis ha valakinek eddig elkerülte volna a figyelmét, van olyanunk is.

-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
kaptam én is hasonlót ha ez megnyugtat, meg is vonták a kiemelési jogot. mondjuk így rövidre is lett zárva
bár a topik indulása óta, 5 éve vagyok gyakorlatilag a legaktívabb tag, de ha fél évente egy kiemelésért a modkerbe kell mennem akkor nem sok értelme van a gombnak nálam úgyse 
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
1.Ez szerintem a Tg topikba való, de ha már.. A kiemelés továbbra is moderátori jogkör 1-2 kivételtől eltekintve, tehát, ha használni akarod előbb egyeztetni kell egy mod. al vagy TG vel avagy go to modker. Az a biztos.
2. Ha valakinek bököd a szemét az képes ilyenekre is... gondolom savanyú a szőlő
3. ... -
Srácok ! Ma kaptam egy levelet reggel a kolegától , hogy még 2015.07 hóban egy elfajult topikvitában használtam a kiemelés lehetőséget és erre kértem e engedélyt !
1,Nem egyértelmű a szabály mivel azt írja ( amennyiben van jogosultságod ) az én értelmezésemben aktív a dolog.
2,Tényleg egy fél éves posztig vissza kell menni ?3,Abszolút indokolt volt a dolog !
-
törölt tag
Közben megoldottam.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szia!
Megbeszéljük a lehetőségét, és majd privátban megírom az eredményt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
-
AD4MINATOR
nagyúr
Sziasztok.
Jelentkeznék Call of Duty: Black Ops 3 topicban topicgazdának. topic link
-
-
VoidXs
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék topikgazda lenni itten, nagyon megérett már egy TIR-re.
-
-
Sziasztok!
Én szívesen lennék a Chuwi vi 10 topic gazdája, úgy is én írtam a bemutatót róla.
Erről a topicról van szó. -
válasz
tpeter77
üzenetére
Szia!
Köszönjük, hogy jelezted a hibát, korrigáltam is.
Topikgazdákat egyrészt meghívásos alapon kérjük fel, másrészt jelentkezni is lehet a feladatra, és persze más általi jelölésre is van lehetőség. Ez utóbbi kettőt a "Moderátort keresek a fórumhoz!" témában lehet megtenni, és minden esetben egyedi döntés függvénye az esetleges kinevezés.
Egyrészt lehetetlen, másrészt nem is cél, hogy minden topiknak legyen gazdája, de mi semmi elől nem zárkózunk el, ha alkalmas jelölt találtatik.
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Potzee kimaradt a listából.
itt topikgazda: Milyen CPU hűtőt vegyek összefoglaló.illetve azt kérdezném még, miért van az, hogy nincs mindegyik topiknak gazdája? Mikor kerestek topikgazdát egy témához? Kellő számú hsz után? Vagy ha kiemelt lesz a téma?
üdv, Peti
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
láttam hogy valszeg nem jóba írtam, kicsit félrevezető na mind1 megyek oda is

-
bandi0000
nagyúr
Asszem én is megpróbálkozok ha még lehet jelentkezni Milyen processzort vegyek?-et szívesen megpróbálnám mint topikgazda aztán meglátjuk mi sül ki
pár hsz-t már ledaráltam segítő jelleggel
-
Kasya
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha mar valaki latta, az fel siker

Atslattyogok oda akkor. -
Kasya
nagyúr
Bar nyilvanvaloan nem, csak celozva lattam hogy lehetseges jelentkezni topikgazdanak.
Privatban nem kivanok senkit se zaklatni, ha nem muszaly, de S6 topikra szivesen vennek egy kinevezest. Elsosorban a TIR frissitese vegett, ami most 5.1.1 utan megint esedekes lenne tobbszor is a kozeljovoben.
Latom nem porog annyira a topik, a topikgazdas pedig korlatozott. Esetleg mas helyen kellene "kopogtatni"?

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Konkretan nekem szoltal be az elozoben, ezert gondoltam akkor reagalok is ra.

Nem szukseges kioktatnod a dolgok meneterol, azert koszonom!

-
Bevallom őszintén, engem annyira nem is izgat, az ilyen általános, konkrétumok nélküli vádaskodásoknak nem szoktam felülni, csupán orichalcos hozzászólására reagáltam, te viszont már erre is azonnal ugrottál. Minden esetre azt javaslom neked, hogy ha konkrétumokat nem fogalmazol meg, akkor ilyen félinformációkkal ne szítsd a népet itt a fórumon, inkább jelentsd a dolgokat a maguk helyén.
És hidd el, én gondolkodtam, és a véleményem is megvan az egészről, hogy mi is a fő problémád neked ezzel a rendszerrel, de inkább megtartom magamnak.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Te nem is fogod megtudni, akire tartozik annak elkuldtem.
konkrét embert, nicknevet sehol nem említ
Latod ez a baj, hogy te is fujod a magadet, gondolkodas helyett.
Ugord at nyugodtan a hozzaszolasaim. -
Hát ezt nem biztos, hogy valaha is megtudjuk, mert visszaolvasva a fórumtárs hozzászólásait, leginkább csak általánosságokban kifogásol mindent, a TG-ket, és úgy komplett az egész TG rendszert is, de konkrét embert, nicknevet sehol nem említ. Bár topikot itt-ott igen, amiből lehet némileg következtetni, de konkrét személyre, esetre vonatkozóan eddig nem nagyon láttam kifogását, ha csak a modkerbe nem írt ilyet.
-
dh66e
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nos köszönöm az infókat!
-
Bevallom én sem tudom, hogy mi a pontos jelenlegi helyzet a jelentkezés lehetőségével kapcsolatban, de szerintem nem fogják leharapni a fejed a moderátorok, ha jelentkezel, akár itt is! Leírod, hogy melyik topikot szeretnéd csinálni, aztán majd ha jónak látják felkérnek rá, vagy megírják, hogy bocsi, de most nem aktuális. Szerintem Kalandor is követi ezt a témát gyakran.
A jogosultságok egyedileg állíthatók be, tehát megoldható a csak témaösszefoglaló szerkesztésére adott jogosultság is, amennyire tudom, volt már, és jelenleg is van ilyenre példa.
Első hsz-t csak moderátor tud módosítani.
-
dh66e
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A "halandó" az akit talán majd egyszer kiválasztanak mert látom elég sok topic gazda van már.Gondoltam rákérdezek mert nagy a csend.
Valamiért azt gondoltam hogy ez a teszt(vagy aminek hívjátok) hamarabb lezajlik.
Köszönöm a választ!
oh és még valami...
Olyat titulust nem lehetne létrehozni aki csak a téma összefoglalót vagy az1.hszt szerkeszthetné?Most azt mondjátok hogy arra ott a modi,de van hogy naponta frissülnek a dolgok ezzel meg modit zavarni nem túl bölcs dolog meg körülményes is.Igazából sokaknak ez is elég lenne nekem pl.biztos.Max annyi hogy kötelezettsége lenne jelenteni ha forradalom robbana ki és akkor modi eldönti hogy mi legyen.Lehet hogy ez már a kialakított rendszereteknek bonyolult,de ha itt vagyok csak rákérdezek.
-
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Kérdezném hogy él még ez a project a halandók számára?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár nem ismerem a konkrét történetet, de azért ne felejtsük el, hogy szakmai topikban a túlzott offolás nem megengedett.
"A sajat maguk szerint is meltatlanul es szabalyellenesen onreklamozok mar mind topikgazdak."
Ha tudsz konkrét ilyen esetről jelentsd, mert különben semmi értelme a dolognak.
-
válasz
Vakegérke
üzenetére
En mar eljutottam oda, hogy nem erdekel az egesz. A sajat maguk szerint is meltatlanul es szabalyellenesen onreklamozok mar mind topikgazdak. Az ajanlo topik pedig elveszett a kodben. A total hozza nem ertok is hogy lettek topikgazdak azt sem ertem. Mondjuk a torles gombot ugyesen nyomkodja, mas hasznos feladat nem nagyon megy. Elleszek a topikokban ami erdekel, a tobbivel nem foglalkozom.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
"- és néha, tényleg csak néha, ha valóban szükség van rá, akkor durva hozzászólást, hirdetéseket, egyebet töröl..."
Kérdés, hogy mit fed az "egyebet" szó.
Szerintem túllépte hatáskörét a topikgazda. -
Azt valaki el tudna ertelmesen magyarazni, hogy off hozzaszolasokat miert torolgetnek a topikgazdak? A multkor megint eltunt a hozzaszolasom a gta topikbol, ami nem tartozott egyik verzioba sem, amit torolhetnek, csak off volt. Az offot viszont nem torolheti.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen, ahogy Kalandor is írta korábban, ha valakivel gond van, irány a modker.
Természetesen nézzük az adott topikokat és adott esetben konzultálunk a topikgazdával is.
A helyzet az, hogy jellemzően a moderátorok azért a fórumon valamilyen témához általában eléggé értenek, de mindenhez mi sem értünk. Plusz vannak a topikok ahol aktívak vagyunk, de adott esetben egyetlen moderálás miatt többszáz hozzászólást kell átnézni a háttér megértése miatt. Itt jönnek képbe a topikgazdák, akik jobban ismerik a témát.
Lauda: Volt rá példa, hogy egy kiemelt szakmai topikban annyi off volt, hogy egy hétre át lettek rakva a lokálba jelzésképpen. Aztán utánna egy hétre a fáradt gőzbe is. A topik témáján kívül kb minden téma volt már, emiatt az eredeti céljára használhatatlanná vált, a törölgetés pedig nem működött. Ritka, de előfordul.
-
Szerintem egyrészt el kell fogadni a változásokat, másrészt egy kicsit mindenkinek türelmesnek kell lennie az új rendszerrel kapcsolatban, harmadrészt jelenleg ez az egész még tesztüzemmódban van, de felteszem már azért most is vannak látható konzekvenciák, amiket a modik nyilván figyelnek is, és ha valakiről bebizonyosodik, hogy tényleg "csak az ujja viszket a ravaszon", akkor az előbb utóbb úgyis menesztve lesz. De amint fentebb írtam, ha Te valóban úgy gondolod valakiről, hogy SOS-ben mennie kell, és ezt érvekkel is alá tudod támasztani, akkor írd meg a modker-be.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Epp ez az egyik, hogy ha nem volt jelentve, akkor nem zavart annyira senkit, hogy foglalkozzon vele, ha meg eldurvult a helyzet, ugy is jelentve lett. Amugy meg egyetlen szakmai topkot sem lattam, ahol ne lett volna off, megis megmaradt a szakmaisag az adott helyeken es a ph sem vesztett fenyebol, sot. A masik megint az amit mondasz, hogy a topikgazda en ahogy latom, a problemat keresi, olyan apro hulyesegekben is, amiben nem kene. Harmadreszt ha nem teszi valaki offba, akkor is vegtelen mennyisegu szemetet lehet termelni egy szakmai topikba, ami semmit nem tesz hozza a szinvonalhoz, csak noveli adott forumozo hsz szamat, latok ra peldat mindig. Szerintem butasag volt ekkora embertomeget razuditani a topikokra, akik csak azt figyelik mit lehet intezkedni. Nem volt ekkora kaosz a forumon, ami ezt indokolta volna.
-
Viszont ha egy szakmai topikban túl sok lesz az OFF hsz, az meg zavaró lehet azok számára, aki a szakmai része miatt mennek oda, és nem pedig társasági életet élni. Ha ez utóbbira valóban komoly igény van, akkor létre kell hozni egy off-topikot az adott témának, egyébként meg ha úgy érzed, hogy a TG túlkapásokat követ el, akkor a modkerbe lehet jelenteni, de nem általánosságban, hanem konkrétumokkal alátámasztva.
A modik eddig sokat azért nem törölgettek, mert nem lehettek ott mindig és mindenhol, ahogy most sem lehetnek ott, és valószínűleg nem jelentette senki adott dolgokat, ezzel szemben a TG-nek csak néhány topikra kell kiterjedjen a figyelme, amit így alaposabban tud kontrollálni, a topiklakóknak pedig meg kell szokni, hogy ahol tilos az off, ott ezek a hsz-ek most igenis hamarabb törlésre kerülhetnek, mint eddig, mert a TG sokszor ránéz a topikra, még eddig a modi esetleg csak ritkábban tudta megtenni azt.
-
Nem lesz jo ez a topikgazdas dolog szerintem. Mar latszik, hogy oda is beleugatnak, ahova nem kellene. Egy topik, egy kozosseg nem mukodhet csak szakmai szinten. Ahol emberek beszelgetnek, ott akaratlanul is elojonnek hetkoznapi dolgok, viccelodesek, offolasok, ezek ugyan ugy hozza tartoznak egy topik eletehez, mint a vga tuningolasa. Erre a hetkoznapi dologra talaltak ki az off gombot. Tele lett a forum tulbuzgo torolgetogepekkel. Biztos ezt akartatok?
-
válasz
üzenetére
Az a problema, hogy probalnak bizonyitani, ott is keresik a problemat es kezelnivalot, ahol nincs is. Olyanokat is torolgetnek, amivel a modik nem is foglalkoztak eddig. Hagyni kene a topikot had menjen a maga utjan, ha nagy gond van, sok a szemet akkor max torolni, inkabb azon vannak megfeszulve, hogy kitoroljem-e a +1-et. Rohej.
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Elfogadom, hogy nem ertesz vele egyet.
Lehet jol ismerni a topikot, mit hol merre keresel az igaz. Szerintem egy topikgazdanak jobban bele kell folynia a dolgokba, mint hogy olvasgat akar offline. Annak is azert biztosan oka van, hogy a topikgazdak a valoban aktiv tagok kozul kerulnek ki.
Magam reszerol latok bent most is problemafaktort. Kaptok jogokat, de azok meg vannak csorbitva es mar megy is a reklamacio, hogy tobb jog kellene. Szerkesztes miegymas. Az egyszeru forumozobol "valaki " lett. Legalabbis ezen a forumon. Az a valaki pedig egyre tobbet akar. Termeszetes emberi gondolkodas. Azt meg mar el is felejtette, hogy o is ugyan azt mivelte 1-2 hettel korabban, mint amit most tevekenykednek a tobbiek, hiszen o mar valaki, ki lett emelve a por nepbol. Persze moderator is van nem is egy, aki teljesen alkalmatlan a poziciojara, tobbet kotekedik mint egy kethetes ujonc, szoval hajra. -
-
-
Ezzel nem feltétlenül értek egyet, read only módban is lehet jól ismerni a topikot, pontosan tudhatod mit merre kell keresni, kinek a hsz-ében, milyen kulcsszavakkal, a rendszeres tagokat is "ismerheted", nagyrészt tudod ki az aki tartalmas hsz-eket ír, ki az aki csak folyton off-ol, vagy ki az aki gyakran flame-el, stb...
-
Velemenyem szerint (ami lehet, hogy nem izgat, de talan elfer itt) akkor mozoghatsz otthonosan es nap mint nap egy topikban, ha ott te is beszelgetsz a tobbiekkel. Olvasgatva egy topikot teljesen mas lehet a kep adott topikrol, forumozokrol, mint veluk eltolteni tobb orat minden nap.
-
A topikgazda nem elsősorban moderátor, hanem egy olyan személy, aki
- szívügyének tekinti az adott topikot, otthonosan és nap mint nap mozog benne,Az hogy valaki nap mint nap figyel egy topikot, de mondjuk csak havonta szól hozzá az a moderátorok (arra jogosultak számára) látható, monitorozható?
-
-
-
törölt tag
Az ember kifejezheti a véleményét ha egy topicgazda alkalmatlan az ő posztjára ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az egyik oka az, hogy feltetted ezt a kerdest.

-
fero02
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
A TG szerkesztheti a postokat, egyedül user-t érintő döntést nem hozhat. Az marad a modik dolga. Tehát ha pl mocskolódás van, akkor kiszerkeszti/tölri az adott hsz-t, jelenti mod-nak, vagy hg-nak, ők pedig majd intézik az user sorsát.
Kápís?
-
dh66e
veterán
Bocsánat az OFF-ért de ezt cáfolom.Majd össze sz.rtam magam hogy most mi lesz,de az öreg jól nyomta a kuplungot meg a féket mikor kellett végig mentünk a Hungárián oda vissza..Hamar megtanultam nála vezetni.

Azért aláírom hogy nem ez volt a gyakorlat a többi oktatónál.
A kérdésem a témához kapcsolódóan mennyi a teszt idő ill. ha mondjuk öten is vállalnák egy topik gazdaságot hogy oldjátok meg a kiválasztást? -
föccer
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
szabonagyur
félisten
Értem.
Akkor nem tudom honnan rémlett nekem a dolog, hogy a topik gazda valamilyen szinten moderátor is lesz, tehát akár rövid időre ki is tilthat adott témából embereket vagy figyelmeztethet. De ha ez az utóbbi dolog nem lesz meg akkor kérdés mennyi haszna van annak ha kitörli a hozzászólást de folytatja valaki tovább.
-
föccer
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szankcionálni nem szankcionálhat. Gyakorlatilag törölhet, kiemelhet, offba tehet. Csak a hozzászólásokhoz nyúlhat hozzá, a felhasználókhoz nem.
Ha valaki elmegy jogsit szerezni, az oktató őt sem egyből a Hungária körúton hajtja végig. Elsőként az autóval ismerkedik a diák, majd rutinpályán megtanulja a kezelést, majd kimerészkednek a kisebb forgalmú utakra.
Itt is valami hasonló a helyzet. Szokni kell, finomítani a tudást, a szabályokat. Ha a technikai része már hibátlan, teljes funkcionalitásával, akkor lehet a komolyabb topikokba beengedni. Remélem így már érthető, miért kell szükségszerűen így haladni.
üdv, föccer
-
szabonagyur
félisten
Igen ez is érthető, csak nem tudom jó e ha mondjuk van egy technikailag kész rendszer amit bevezettek majd a sűrűjébe ahol mondjuk kiderül, hogy tegyük fel 20% átalakítás kell és megint átalakítás, meg tesztelés jön.
Illetve azokban a témákban ahol nincs kritikus dolog ott a téma összefoglalón kívül mit tudtok tesztelni? Ha jól értelmeztem a topik gazda különböző szankciókkal is élhet, a "halott" témákban szerintem ez elvétve adódik. -
föccer
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pont nem azokba a topikokba vezettük be, amelyek kritikusak. Inkább magát a rendszer technikai hátterére megy a tesztelés és nem a hatékonyságára. Az majd később jön. Most csak szépen, lassan, csendesen megy a bugtalanítás, gyűjtjók az infót, hogy mire kell figyelni. Majd ha minden okés, akkor jöhetnek a komolyabb feladatok.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Alapvetően még mindig tesztüzemben van a rendszer, így még csak korlátozott számban vannak topik gazdák.
üdv, föccer
-
szabonagyur
félisten
És az olyan témákban ahol mondjuk tényleg szükség lenne egy "állandó" korrektorra mikor számíthatunk változásra? Láttam sok helyen megjelentek már a gazdák.
-
Sirandrish
legenda
Pazar ötlet

Ha a PS3 vagy a Zelda topiknak is kéne ilyen akkor szívesen jelentkeznék
-
MdewC
nagyúr
Jó ötlet!

A Fifa topicban örömmel csinálnám.

-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Még ha kétségtelen is, hogy macerás első nézésre, és persze lesz rá egy vissza gomb hamarosan, már kértem, de pixelre ugyanez a rendszer volt nekünk is éveken át, valahogy megoldottuk

Kis türelmet, addig is középső egérgomb
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ahham, akkor nektek hiányzik egy gomb onnan, de azért addig is amíg pótoljuk, a vissza gomb csak segít

-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ott is van egy ugyanolyan OK gomb, azt ha megnyomod, visszavisz a topikba.
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Ott egy OK gomb, az a vissza.
-
Real_Necro
veterán
Megoldható, hogy az Összefoglaló szerkesztésnél legyen egy "Vissza" gomb, ami az adott topicba irányít vissza? Nem kellene arra ügyelni, hogy külön ablakban nyissuk meg szerkesztésre.
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rendben, én is csak a rendet és a tisztességes fórumozást szeretném, ha működne.
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az LCD-s topikokból egyedül a Samsungnál van topikgazda.
CoolMan81 OK. részemről. -
BBéci
legenda
Kizárólag a topikok témájához tartozó szakmaiatlanságokat, tévedéseket szoktam helyesbíteni, soha nem személyeskedem, mert semmi szín alatt nem akarom megsérteni a Fórum Alapelveit. 15 éves fórumozásom során ezt mindenkor szem előtt tartottam és a jövőben is fogom.
Valamint a személyemet ért támadásokra reagálok. Ezt nem kell magyaráznom, elég figyelmesen elolvasni a hozzászólásainkat, volt belőle bőven. -
válasz
üzenetére
Én elhiszem Neked is, de nem ítéletet hozni szándékoztam a konkrét ügyben, hanem általánosságban írtam, hogy nem kell felülni az ilyeneknek, ha meg valaki személyeskedik valahol, akkor azt az ottani Tg vagy egy moderátor majd intézi, nem az én dolgom, nem vagyok ott Tg.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Pumma és BBéci ezt sürgősen fejezzétek be mert nem lesz jó vége! Ignoráljátok egymást és ne csak ebben a topicban.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ne dőlj be neki, nézd meg most az LCD topikot: BBéci utolsó 3-4 hsz-e csakis a személyeskedésről szól. Pont a személyemet támadja ok nélkül, a régi egyet nem értésünket megtorolni szándékozva, holott semmivel nem különb nálam.
-
BBéci
legenda
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Felelősséggel és plusz munkával jár a Topikgazda megbízatás, cseppet sem irigylésre méltó. Akkor sem, ha első pillantásra, kívülről annak tűnik.
Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hobby rádiós topik
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Akciókamerák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)