- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
A két dolog között nincs feltétlenül ok-okozati összefüggés. Én pl. ritkán vásárolok, de akkor van, hogy drágább programot (pl. szótárak (Duden), e-reader (Goodreader, OfficeSuite), médialejátszó (OPlayer)) is. Viszont úgy vagyok vele, hogy az angry birds, meg fruit ninja baromságokért (ezúton is sorry a rajongóik felé!) nem is fizetnék egy fillért sem. Múltkor is feltettem a az AB Space-t (kapjon még egy esélyt, de az 5. pálya után le is gyalultam, mert nem különösebben köt le - nem én vagyok a célközönség. Amit kártyajátékokat játszok, azokból meg a legtöbből van free. Ráadásul mivel két platformot is használok egyszerre, jó átgondolom, hogy tényleg kell-e a fizetős app.
Amúgy a témában OFF, de nagyon tudnék örülni egy PayPal lehetőségnek az AppStore-okba.
-
tdd587
őstag
Én a saját példámat tudom erre felhozni: egyszerűen nincs mit megvenni. Ami kell, az ingyenes. Nézegettem játékokat, amivel a budin el tudom ütni az időt, de amivel tényleg szoktam játszani pár perceket az mind ingyenes, nincs is fizetős verzió egyikből sem. Amúgy letöltöttem kb. 40 játékot már: 2 tök egyszerű állta ki csak az idő próbáját, a többi csak úgy van.
Navigáció sem kellett, mivel gyalog járok.
Amikor megjelent a Civilization Revolution, akkor biztos voltam benne, hogy na ezt meg fogom venni. Ehhez képest a letöltést követő egy perces próbát követően soha többet nem indítottam el, pedig legalább egy hónapja ott van a telefonon. Telefonon sincs kedvem nekiállni komolyabb cuccoknak. Tologatok pár rúnát, aztán megyek a dolgomra inkább.
Szóval szerintem nem a 200 forinton múlik... hanem hogy minden ott van ingyen is és semmi nem motivál a vásárlásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest