- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
fordfairlane #58 üzenetére
"Sőt, lassan magát a műsort is azon nézed."
Egyelőre igencsak lassan. Most fizettem 2.000 Ft-ot 500 Mb-ért a vodának. Egy hónapra.De ha elhasználom egy délután alatt, akkor így jártam.
-
rudi
nagyúr
válasz
fordfairlane #60 üzenetére
Ugyammá! Az IPS-t meg pár apróságot kivéve az X60 is tud mindent amit az X220-ráadásul tizedáron, sőt lassan az X200-ak is emészthető árszinten lesznek. Tablet kapcsán pedig szerintem kevés a 2-3 hét a "betanuláshoz". Nálam teszelésre, próbára járt már mindenféle, fokozatosan jöttem rá, melyik a használható app és melyik nem az, hogyan érdemes belőni az oprendszert, ami a kezdeti 1.5-höz képes hihetetlent fejlődött 1-2 év alatt, de ez igaz az alkalmazásokra is, és a folyamat még csak most kezd belendülni.
-
Tikakukac
titán
válasz
fordfairlane #50 üzenetére
Akinek elég ennyi, az vegye meg mert jó. Tényleg kis könnyű, pikk-pakk behozza az oldalt sokáig húzza akksival. De ez is akkora hype-ot kapott, hogy az is inkább tabletet vesz, akinek nem kéne. Épp nálunk is van most 2 eladó, mert kiderült, hogy annyira még sem jött be 2-3 hét után. Most meg keresi a subnotit, közben meg bukott egy valag pénzt. Csak a saját igényét kellett volna felmérnie, de a belelkesüléses résznél már mindegy, megy az ember a másik feje után is...
-
baluka26
veterán
válasz
fordfairlane #50 üzenetére
A tablet kifejezetten tartalomfogyasztásra kitalált mobileszköz, a legtöbb ember pedig tartalomfogyasztó.
De szép ez a mondat
-
Tikakukac
titán
válasz
fordfairlane #44 üzenetére
Ez igaz, a piaci trendek engem nem nagyon érdekeltek soha, szóval felőlem pattoghatnak a gyárak. Nekem a kövi gépem valszeg egy x201s Thinkpad lesz. Akksi időben remek, lehet rajta gépelni normálisan, pillekönnyű és dokkolható. Az emberek 95% nem is tud ilyen gépekről, még szép, hogy el lehet adni mindent így. Ettől még jó dolog a Tablet is, de erősebb a divathullám mögötte, mint a valódi tartalom szvsz.
-
Tikakukac
titán
válasz
fordfairlane #22 üzenetére
Jegyzetelgetni nem rossz. De nyers gépelésnél én meghaltam rajta. A jóféle billentyűket nem helyettesítheti semmi (szvsz ofc)
-
.mf
veterán
válasz
fordfairlane #9 üzenetére
Tiszavirág-életű lesz, mint a netbook. Voltak rövid időszakok, amíg több netbookot adtak el, mint PC-t, de utána gyorsan estek, míg PC (asztali és notebook) ennél sokkal stabilabb maradt. Ugyanez lesz a tabletnél.
-
NGA
addikt
válasz
fordfairlane #17 üzenetére
Te miről beszélsz? Én csak azt irtam le, hogy ha a márkás asztali gépekhez hozzászámoljuk a noname gépeket is, akkor szerintem még mindig asztaliból adnak el többet. Azért is gondolom, mert veszik a monitorokat is dögivel.
-
NGA
addikt
válasz
fordfairlane #11 üzenetére
Ja, csak mondjuk ha hozzászámoljuk a házilag/számitástechnikai bolt által összerakott desktop rendszereket, amik nem márkásak, akkor mégsem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest