- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
de ez a cikk nagyon tetszik ahogy össze van rakva!!!
epic, grat!!!
-
törölt tag
Reklám és marketing.
-
zsirfecske
addikt
amúgy ha hinni lehet a külföldi site-oknak, akkor a xoomot tényleg mindenben veri
főleg míg a moto nem rakja bele az ígért lte modemet, ha abból valaha lesz egyátalán valami... -
callmeakos
veterán
hát ez................ L(o.O)L
-
anubys1984
aktív tag
Ügyes marketing-fogás. És mivel az emberek nagyobb hányada nem gondolkodik, így akár még működhet is a vásárolók berángatása.
-
Depression
veterán
Gondolom a reklám alján is ott lesz a kisbetűs rész, olvashatatlan betűkkel.
-
Black Dragon
addikt
Haha, már majdnem elhittem.
-
amanoba
őstag
Ez a hír itt Európában, Magyarországon bulvár, nemsok keresnivalója van szerintem az oldalon.
-
David75
őstag
Van a füllentés, van a hazugság és van statisztika...
-
Ez nem megtévesztés. Ha egy iPad x másodperc alatt hoz be egy oldalt, ez meg x/2, akkor máris kétszer gyorsabb - csakhogy ez egy teljesen irreleváns adat. Reklámokba azért jó lesz.
Erről amúgy ez ugrott be:
"Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?" -
FET-MEN
veterán
ez érdekes. kivárom a végét..
-
rep3at
őstag
Ezt a megtévesztést
-
kolosanyi
veterán
válasz
Valentino K. #2 üzenetére
Á az kit érdekel? De x100 %-kal gyorsabb, ez a lényeg.
(#3) HunWarrior19
Nem kell messzire menni. Jelenleg szerintem két olyan gyártó van jelen, akinek a terméke tényleg baromira gyors. Szerintem az a két rendszer az, aminek a sebességét kéne elérnie az összesnek. Akkor azt mondom, hogy jól van. -
Valentino K.
senior tag
Miért egyébként mennyire korlátoznák le, s most kb milyen sebességgel megy?
-
kolosanyi
veterán
Pfff... Ezt a bullshitet! Én meg már épp csodálkoztam volna, hogy mi lett a droiddal, hogy ilyen gyors, mikor továbbolvasva leesik a tantusz...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest