- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
#54625216 #30 üzenetére
Igen igen, csak eddig az apple-t perelték agyon, mert nem tartotta be a szabályokat, nem a HP/DELL-t. Miben látod a különbséget, a mostani eset és az Olasz, Francia, holland, Német között, itt az apple be is van szarva, bátortalanabbul próbálkozik.
Ha nem érted mi a különbség aközött, hogy egy HP ad valamire garanciát be is tartja, a 3 évet, az apple 1 évet ad, annyit talán betart.
Szerinted miért perelték agyon az apple-t, mert betartott valamit eddig? Ja nem.
A magyar kereskedések meg nagy ívben szarnak a törvényekre, pláne ha ekkora tételről van szó.
A különbség köztem és közted, hogy Te elhiszed, hogy ezek érnek valamit, én meg előbb hiszek a HP-nek, aki ha azt mondja, hogy 3 év az három év. Ennyi röviden.
Nekem is vannak Apple termékeim, de annyira nem jó mint amit itt szoktak harsogni róla. Nem rossz, de nagyon messze vannak a valódi professzionális termékektől, hát ez van. -
hallador
addikt
válasz
#54625216 #28 üzenetére
Németországban Vettem itt 2 év van rá, de itt tudjuk, hogy nem mer szórakozni az apple.
Hogy honnan vettem? Majd várjuk ki a végét!
Magyarországon Iphone-t vett a Feleségem. Nagyon szépen félrebeszél a hivatalos oldal, sehol nincs 3 év leírva. Érdekes. Pedig 250 000 Ft felett volt.A Magyarországon vett MacBook Air 3 évet mutat? Na most megnéztem az ismerősömnél az is egy évet mutat, pedig Magyarországon vette.
Erről ennyit, akkor fogom elhinni amit írsz, ha majd 3 évet ír maga a gép is, amikor veszek egy HP EliteBookot, akkor az 3 évet mutat, nem 1-et ennyi. És azt a HP által kijelölt szerviz javítja nem az akinek annyi köze van az Apple-hez, hogy szürke importtal behoz valamit az országba.
Teljesen mindegy, hogy szerinted ez mekkora garancia! Semekkora. Ki az a hülye aki ingyen bevállalja egy "jól" meghatározott törvény alapján, majd cseréli a gépet?
1 évet ír a gép pont!
Ne gyere a törvényekkel, mert ki a franc akar majd békéltető testületekhez járkálni, mert a gumitörvények, amire te is hivatkozol, majd bármilyen garanciát nyúlt, nem nyújt, csak a legelvakultabb apple hívők szerint.
Azért majd kell nézni a tékozló homárt ez ügyben.
Részemről akkor hiszem, ha látom. És ennyi amit mondani tudok neked.
Részemről ez a téma OFF..
Kösz a beszélgetést.
-
hallador
addikt
válasz
#54625216 #26 üzenetére
Mi köze van az Apple-nek a magyar jogszabályokhoz = Semmi? A viszonteladónak sem sok.
A Magyaországon vett Apple gépekben is 1 év van, mert hát apple.
Ne keverd a szezont a fazonnal, az apple soha nem állt semmilyen kapcsolatban a magyar piaccal. A viszonteladó meg akkor fog 3 évet adni, ha apple care van. Az meg nincs.
Erről ennyit. Innentől kezdve szerinted majd ki fog járkálni bárhova, hogy visszakapja a hivatalosan nem létező garancia után a pénzét? Na hát senki.Ez a különbség, itt nem kell élő áldozatot áldozni, hogy valaki foglalkozzon veled, mert hát itt van hivatalos apple, Magyarországon, meg van valamilyen viszonteladó, aki meg hát vagy vállalja vagy nem.
A gép egy évet mutat, pont. Nem 3-at. Tök mindegy innentől kezdve Te mit mondasz. Röviden ennyi!
-
hallador
addikt
válasz
#54625216 #24 üzenetére
Mert én nem Magyarországon vettem, hanem Németországban a saját Air-emet, nem véletlenül, mert hát na itt azért odakoppintanak ha valami lenn, azért otthon nem ennyire lesz majd jó a helyzet. 1 évet majd azért betartják, mert azért az eu is szól, de három év meg az apple az Sci-Fi. Nem gondolom, hogy a magyar kereskedő, majd apple care-t vesz, mert hát akkor sokkal többe került volna a termék, de amúgy csak kíváncsi vagyok, hogy szerinted tényleg be fogja tartani, a 3 éves gari-t Magyarországon az apple termékekkel kapcsolatban? Na ezt mint mondtam majd megnézem. Az apple meg a support egyes országokon kívül, olyan mint a tűz és víz.
Nagyon érdekes! Te látsz itt olyat, hogy egy M1-es Macre amit 2021-ben vettek lenne 3 év gari? Ja nincs.... Szóval milyen 3 év?
-
hallador
addikt
válasz
#54625216 #22 üzenetére
Igen igen, majd erre azért kíváncsi leszek, volt már egy kettő per ezzel kapcsolatban csak ott 2 év garanciát akartak adni az EU-s szabályoknak megfelelően azt sem sikerült betartani. A különbség, hogy ott a jogállamiság nem haveroktól függött. Ezért kénytelen volt betartani. Magyarországon meg hát nem kell, mert úgysem megy a bünti, mert nem szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest