- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
Egy Galaxy Alpha-m volt. Az mondjuk jóval újabb mint egy S3 vagy S4. Nagyon zavaró volt a kijelzője, káprázott tőle a szemem. Persze ez az én problémám tudom, de én csak saját tapasztalatokról beszélek mindig, és nem arról hogy itt meg ott mit írtak róla. A színek is zavaróan élénkek voltak a valósághoz képest.
"HD kijelző egy csúcstelefonban 260 ezerért." ezalatt az I7-re gondoltam, mert az HD. Vagy az nem csúcstelefon? -
<Lacy85>
addikt
Ennyi erővel akkor lehetne szidni a telefonokat, monitorokat, meg a tévéket is.
Nem tudom, miért pont a sony megint a szar.
Ha csinálsz egy fotót, kb. tök máshogy fog kinézni egy sony telón, egy lg-n, meg egy samsungon is.
Ha ugyan ezt a képet megnézed 3 különböző tévén, kb. megint nem lesz 2, amin egyforma.
Most lehet jönni itt a tökéletesre kalibrált kijelzőkkel, de kb. gondolhatod, hogy hány embernek van olyan telója, monitora, tévéje, ami pontosan be van lőve.
Na meg kb. épp ennyire elvárás nagy átlagban.Fórumos tudorkázásnak persze megint jó téma, gyakorlatban meg kb. az emberek 1%-ánál van minden megjelenítő tökéletesre belőve.
Arról nem is beszélve, hogy ahány technológia, annyi féle megjelenés.
Teljesen máshogy néz ki egy tartalom IPS monitoron, máshogy egy TN panelesen, a tévéket meg már nem is mondom.
Nézz meg egy 100 ezres FHD tévét, meg egy 240 ezreset.
Szóval lehet, hogy a mérőműszer megmondja neked, hogy "na ez a kijelző nem színhelyes", de a jogosultsága nagyjából nulla.Szokásos sony fikának elmegy, de a gyakorlatban kb. mindenre igaz.
-
<Lacy85>
addikt
De mit kellene kalibrálniuk?
Úgy használod a telefont, ahogy akarod. Van benne 3 fajta megjelenítési mód (normál, X-Reality, szuperélénk)
Mindegyik teljesen más, mint a többi. Másabb a kontraszt, a színek, stb.
Meg ha ez esetleg nem elég, akkor elszórakozol a fehéregyensúllyal.
Nem értem, mit akartok még a kijelzővel.
Az ég világon semmi baj nincs se a fényerővel, se a színekkel. -
blagolf
senior tag
-
Atesz 666
aktív tag
túl van húzva ,a kijelző az xz-ben nem felel meg egyik szabványnak se.
Színhelyes IPS egy példa az iphone 6 és 7.
http://www.phonearena.com/reviews/LG-V20-Review_id4262
Ezen az oldalon meg lehet nézni ki van igazán közel a szabványhoz. "Display" pontnál lehet mobilokat kiválasztani...-Eme részre hajló oldal részre hajló tesztjei meg mérési eszközei pont nem érdekelnek,A sifon meg lg páros pláne.. engem a hivatalos eredmények érdekelnek.
-A SONY meg olyan hülye lenne,hogy nem szabványos kijelzőt tesz a telefonjaiba mi?
-Ez jó nagy faszság és ezt még te sem gondolod komolyan,vagy ha igen az a te bajod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest