Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
Ezt nem értem
Beírom a keresőbe a telefon típusát amihez a tok kellene PL.[link] és nem az a tok.
Az én redmi 6 amit a Lurdyba vettem ott a kamera baloldalon fent van az ujjlenyomat érzékelő meg középen.Ha lenne valakinek fölösbe átvenném.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Akinek van már ez a típus,sikerült már sima fóliát ,meg szilikontokot venni Magyarországon Budapesten,mert nekem nem. -
Skillet
addikt
Bonyolult dolog ez, de inkább összetett.
Legyen minél kisebb. Ne legyen drága (relatív), vagyis redmi árkategória. Az a2 lite árát már sokallom kicsit, és ahogy írtam is, nocccss miatt eleve kiesik. Amúgy meg ha kézbe fogod a redmi 5-öt illetve az a2 lite-ot, a redmi kijelzőjének a tetejét előbb eléred
Moto e4 nekem tetszene, de széles is, értesítő led sincsen. Pedig ellennék vele. Igazából amilyen telefonnal elégedett lennék, olyan nincsen
Igazából ami még tetszene, az a huawei p smart, de az sem éppen kicsi.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ironbed
aktív tag
-
wittman
aktív tag
Nagyon szívesen!
Lett volna még egy négy éves Redmi Note 2-es versenyző is, de éppen a fiam játszott vele. Már ő nyüstöli.
www.vmh59.hu
-
wittman
aktív tag
Teljesen mindegy. Az SD kártyával lévő SLOT a SIM1-es port. Az önálló a SIM2-es.
Arra figyelj, hogy NanoSIM kell.
www.vmh59.hu
-
gyuri2008
veterán
Ha egy sim kártyával használom melyik slot-Ba kell rakni a kártyát?
A memóriakártyás és sim-es vagy a a különálló sim slotba? -
wittman
aktív tag
Párnapos használat után azt kell mondanom, hogy nagyszerű telefon lett a Redmi 6.
A feleségem használja, első feltöltés után majdnem három napig bírta az akku, film, net, faszbuk mellett.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remek telefont!
Amit hiányzik róla:
- infraport
- értesítési LED szín állítási lehetőség.Cserébe azért nagyon sok jó dolog van benne.
Például amitől féltem, hogy ekkora képernyőhöz a 720-as felbontás kevés lesz, de kellemesen csalódtam, remek képernyője van!
www.vmh59.hu
-
wittman
aktív tag
Szia!
Most volt időm csinálni hangrögzítő tesztet. A megosztott drive-os mappában találsz három felvételt, fájlnevek alapján látod milyen telefonnal csináltam.
Mindegyik készüléken ugyanazok a beállítások vannak(felvétel minősége: Magas(MP3 - 192kbit/s), ugyanaz a zene, ugyanazon ponton voltak a telefonok a felvételkor.
forrás: Youtube házimozira kihangosítva 2 csatornás sztereó módban.
Xiaomi Redmi hangrögzítő teszt
Konklúzió:
1. helyezett: Redmi 6.
2. helyezett: Redmi Note 4X Qualcomm
3. helyezett: Redmi 4A
[ Szerkesztve ]
www.vmh59.hu
-
Graphics
Jómunkásember
Bárhol a kijelzőn lefelé húzok, lejön az értesítési sáv, kezdőképernyőn pl.
Máshol persze nem mindig. Egykézzel ezeket már amúgy sem tudod használni, a két telefon közt nem számít az a 2mm.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
-
Skillet
addikt
válasz Graphics #132 üzenetére
Tudom, milliméterekről van szó, de az is számít. Gsmarena-n szoktam lesni az infókat. Meg arra gondoltam, hogy egy kézzel a redmi 6 kijelzőjének sem érem el a tetejét, az a2 lite-nál ez még durvább.
Nekem minden mm számít! A mostani telefonom 130x65mm[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
A Redmi 6 Pro (149,33 x 71,68 x 8,75) , és a Redmi 6 (147,5 x 71,5 x 8,3) fizikai mérete szinte kopp ugyanaz.
A Redmi 6 Pro keskenyebb kávái miatt ugyanakkora házban kapott szinte helyet.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Skillet
addikt
válasz gyuri2008 #122 üzenetére
Fém hátlapos, az biztos, de a ház passz.
A Mi Store-ban már nyomkodtam, nagyon jónak tűnik.
Bízom benne, persze... de ha mégsem válik be, túladok rajta. 2 évig nem fogok szívni.
Csak hát, túl sok opció nincsen. Vagy vissza redmi 5-re, vagy esetleg egy huawei p smart. A redmi 6 pro (mi a2 lite) meg a noccs és a mérete miatt nem rúg labdába nálam. Veszek egy moto e4-et. Megvan 30-ból és ennyi(#127) Zsolt015
Ha két év, akkor valószínűleg nem gyártói garis. 1 év van a xiaomi telefonokra.
Szerintem eustock 41 ezerért, vagy Mi Store 45 ezerért.
Máshol nem tudom, milyen gari van rá.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz orangutan4 #129 üzenetére
A Redmi 6 biztosan fém hátlapos.
-
orangutan4
tag
Üdv, jól tudom, hogy a hátlapja teljesen műanyag? Mennyire jó/rossz a minőségérzete? Nem zavaró? Jól van összerakva a teló?
-
Zsolt015
újonc
Alza. -nàl 2 év garival àruljàk..Igaz 44-ért. Megbízható bolt,garancia..??
-
Cyrin
addikt
úgy vettem észre, hogy a videóhanggal nincs probléma...
-
Cyrin
addikt
A sensorhub-os cucc nálam is megjelent ...
link -
Graphics
Jómunkásember
-
gyuri2008
veterán
Szerintetek érdemes hosszútávra megvenni?
Mondjuk 2 év. -
Skillet
addikt
12nm-es a proci. Kevesebb hőt termel, kisebb a fogyasztása.
Nálatok jelentkezett bármi probléma az x nap alatt?
Én holnap veszem át a telefont. Remélem beválik, mert eléggé sokat agyaltam rajta. Nem is nagyon tudnék igazi alternatívát ebben a méretben. Ez is már nagy, de ennél csak nagyobb tepsik vannak.[ Szerkesztve ]
-
achon
aktív tag
válasz #95763968 #116 üzenetére
Eddig nem próbáltuk a hangot. Állandóan BT fülhallgatóval használja.
Amin csodálkozom, hogy 4x nagyobb akkus és mégis 2 napra után kell csak a 6-ot is tölteni.
Tegnap találkozott egy problémával. Erős napfényben mintha kisebb lenne a fényereje a kijelzőnek.
Ennek ellenére tetszik neki, mert 1mm keskenyebb oldalt, így kényelmesebb és biztosabb a fogása.A legszebb múzsa a határidô.
-
törölt tag
@achon: Pacsi az asszonynak, nálam detto. Az enyém meg is adta magát, pedig még plusz üveg is volt rajta, tokban is van, de mégis az első mobilom, ami így járt, hogy összetört a kijelző. Még használható, de keresem az utódját. Bár, már gondolkodtam, hogy a 3GB RAM kezd kevéske lenni
Mennyire jó a hangzása a Redmi 6-nak? A 4X-em tök erősen, hangosan, és relatív szépen szólt, másik szobában is hallottam. Megváltás volt az azt megelőző Doogee készülékemhez. De abban egy MT 6750 volt, más szakik szerint pont azért... Így fenntartásokkal kezelem az MT nevet. Páromnak is egy Doogee S60-asa van, amiben elméletileg egy Helio P25 van, és nem mindig van megelégedve.
Ezek után nálam - Xiaomitól - még szóba jöhet a Mi A2 Lite, csak egy kicsit hiányozna a MIUI (mondjuk az App vault nem ) Ez a kettő még méretileg is a kritikus 150 mm alatt van -
Skillet
addikt
válasz gombi175 #113 üzenetére
ha ez nem csak nálad van, akkor jó buli lesz. nincs valami olyan beállítás, vagy bármi, ami ezt okozhatja? energiatakarékosság, bluetooth alvó állapot egy idő után, vagy passz. nem tudok ilyesmikről, csak próbálok rajta agyalni. én is headset-et használok, napi rendszerességgel, eléggé sokat, a mostani meló miatt.
ha ezt fogja nálam is csinálni, rohamot kapok (hétfőn veszem meg a telefont).Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
gombi175
csendes tag
Sziasztok!
Egy napja használom a Redmi 6-ot és többször is sutyiban lekapcsolódott a BT headsetről. Majd tárcsázáskor nem volt hangom. Újra kellett hívnom, hogy kapcsolódjon. Illetve egyet nyomni kell a headset-en, hogy kapcsolódjon. Szóval ilyet a régi MTK csipes kínai telók csináltak.
Másnak is van hasonló tapasztalata?
Amúgy az első benyomások 4X után jók. Elsőre ment másfél napot, jó a fogása, nekem tetszett a MI átköltözés.
Péter -
Cyrin
addikt
Megjött, beüzemeltük. Eleve 8.1 android van rajta.
-
Graphics
Jómunkásember
-
wittman
aktív tag
"Tok nincs a dobozban."
@Skillet: Én az asszonynak tegnap adtam oda, abban alapból 8.1-es Droid van global stabil Miui 9.6.14-re frissítve. Miui 10-est biztos megkapja, talán a 9-es droidot is.
[ Szerkesztve ]
www.vmh59.hu
-
-
wittman
aktív tag
válasz Graphics #103 üzenetére
Eustock-ból rendeltem a feleségemnek(Redmi 4A-ról költözött át). Tok nincs a dobozban. A telefon Global stabil ROM-mal jött 9.6.4-es verzió, frissült is 9.6.14-re.
Ahhoz képest, hogy 720-as HD, teljesen rendben van a képernyő. A telefon maga nagyon gyors, kamera teljesen rendben van.
Ennyit gyorsan, még egy napos a készülék.
@klepto: tettem bele sd kártyát a két SIM mellé, és nem fésüli össze a belső tárhellyel.
A2Lite=Redmi 6Pro
[ Szerkesztve ]
www.vmh59.hu
-
klepto
addikt
Sziasztok!
2 telefon között hezitálok, a Redmi 6, és az A2 Lite . Az előbbi az ára, az utóbbi a képernyő/memória tárhely nagysága miatt tetszik jobban. A képernyő nagysága magánügy, viszont akinek van Redmi 6-ja, és használ benne SD kártyát, az leírná, hogy a készülék összefésüli-e a külső + belső memót, és egyben látja a kettőt, vagy külön-külön? Ha külön, akkor az SD-re is lehet telepíteni, vagy csak a belső tárhelyre?
Ha közelebb lenne árban egymáshoz a két telefon, nem hezitálnék, a nagyobbat venném; de elég tetemes az árkülönbözet a két készülék közöttHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Graphics
Jómunkásember
Friss tulajoktól kérdezném, hogy muzsikál a készülék ?
Üzemidő, sebesség, esetleg egy Antutu ( utóbbi nem lényeg, de nagyjából a hardver tudjam hova helyezni
Tok van-e a csomagban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest