Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Keeperv85 nagyúr Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy az összes Linux kiadó/fejlesztő is beáll-e ezután a sorba, ugyanis szinte kivétel nélkül ismerik/használják ezt a rendszert az asztali disztrók alatt is... 
- 

Gusztáv addikt Ha megegyeztek, annak biztos oka van: 
 - a Sharp szerint is valós a követelés és elfogadható árat kell fizetniük
 - kétesélyes a per kimenetele és kimatekozták, hogy így olcsóbban megússzák, mint egy esetleges bukott perrelHa semmi alapja nem lenne az MS-nek, akkor biztos nem egyeztek volna meg (feltételezem a Sharp sem fizet mindenkinek, aki megfenyegeti, hogy bepereli) 
- 

#Morcosmedve veterán ez a sharp végre valami jól kinéző telefon! 
- 

butyek senior tag Jó telefonjai voltak. Kíváncsi lennék egy androidos csodára is. 
- 

- 

cer tag Valaki azt le tudná írni mely szabadalmakért kell fizetni a Microsoft-nak, az egész Android-ra? Ha már létezik erre fórum kérem ossza meg valaki velem. 
 Előre is köszönöm!
- 

Cyberpunk félisten Kétségtelen hogy jó biznisz az MS-nek az Android.  
- 

- 

Alborosie aktív tag válasz  Jeanne d'Arc

üzenetére Jeanne d'Arc

üzenetéreAzért ahhoz le kellene hörpintenem pár kupica kerítésszaggató házi páleszt, hogy benézzem a hasonlóságot.  
- 

- 

Ed3r_X_ nagyúr Na szerintem is ez pont így van. Főleg nekem az tesz be hogy a Samsung nyomatta nekik a processzorokat régebben. Hmm. Lehet prémium kategória, de ha a Microsoft meg tud egyezni peren kívül, akkor Samsunggal is meg lehetne. Amúgy meg már nem azért de én iPhone-ra hajazó Samsungot nem sokat láttam, kínai csodákat annál többet  
- 

.LnB titán Komolyan mondom én azt hittem, hogy nincsenek sokan azok akik szerint undorító az amit az Apple művel a perei révén. Azért beperelni a Samsung-ot mert hasonlítsnak az ikonok stb.. Szánalmas! Én bár bevallom őszintén, hogy nem áll módomban de ezek miatt semmi pénzért nem vennék pl. iPhone-t. Teljes mértékben botrányosnak tartom. Egyszerűen próbálja ellehetetleníteni az egészséges versengést. Azt persze nem lehet elvitatni, hogy a termékeik mind kifogástalan, prémium minőség. De ez az agresszivitás eltaszító. Évekkel ezelött bíráltuk a Microsoftot is sok tette miatt, de ezeknek szerintem a közelébe sem ér se az Ms se a Google. 
- 

Youri veterán A Sharp gyárt még telefonokat?  
- 

Jó lenne ha a Microsoft nem a pereskedésben, hanem az operációs rendszer minőségében követné az Apple-t  
- 

Ed3r_X_ nagyúr Na ez értelmes politika, nem úgy mint amit az Apple csinál. Az botrányos. 
- 

Gusztáv addikt Nekem is az jutott eszembe, hogy ezek a telefonok legalább normálisan néznek ki. 
- 

Arra senki nem gondolt a feljebb írók közül, hogy az OTG esetén vehető igénybe az exFAT?  
- 

NomarCube csendes tag A MicroSoftnak már megint keserű a szőlő...  
- 

HuMarc veterán Akkor miért nem ext4 fájlrendszert használnak?!?  Ez bizony öngól... Ez bizony öngól...
- 

littlelion21 addikt OFF: ezekért a Sharp-okért én is szívesen fizetnék... 
- 

Keeperv85 nagyúr Nemhogy átírnák ezt a kódrészt olyanra ami saját. Szép öngól...  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Egérpad topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De akkor értem a problémát.
 De akkor értem a problémát. 

Hát szerintem az hogy középen van egy négyszögletes home gomb, attól még nem lesz iPhone. Hátlap tök más, Meg az iPhone-on nincsenek tudtommal érintős gombok, a home mellett. De nézz körül
 Hát szerintem az hogy középen van egy négyszögletes home gomb, attól még nem lesz iPhone. Hátlap tök más, Meg az iPhone-on nincsenek tudtommal érintős gombok, a home mellett. De nézz körül