- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy az összes Linux kiadó/fejlesztő is beáll-e ezután a sorba, ugyanis szinte kivétel nélkül ismerik/használják ezt a rendszert az asztali disztrók alatt is...
-
Gusztáv
addikt
Ha megegyeztek, annak biztos oka van:
- a Sharp szerint is valós a követelés és elfogadható árat kell fizetniük
- kétesélyes a per kimenetele és kimatekozták, hogy így olcsóbban megússzák, mint egy esetleges bukott perrelHa semmi alapja nem lenne az MS-nek, akkor biztos nem egyeztek volna meg (feltételezem a Sharp sem fizet mindenkinek, aki megfenyegeti, hogy bepereli)
-
#Morcosmedve
veterán
ez a sharp végre valami jól kinéző telefon!
-
butyek
senior tag
Jó telefonjai voltak. Kíváncsi lennék egy androidos csodára is.
-
-
cer
tag
Valaki azt le tudná írni mely szabadalmakért kell fizetni a Microsoft-nak, az egész Android-ra?
Ha már létezik erre fórum kérem ossza meg valaki velem.
Előre is köszönöm! -
Cyberpunk
félisten
Kétségtelen hogy jó biznisz az MS-nek az Android.
-
-
Alborosie
aktív tag
válasz
Jeanne d'Arc #21 üzenetére
Azért ahhoz le kellene hörpintenem pár kupica kerítésszaggató házi páleszt, hogy benézzem a hasonlóságot.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na szerintem is ez pont így van. Főleg nekem az tesz be hogy a Samsung nyomatta nekik a processzorokat régebben. Hmm. Lehet prémium kategória, de ha a Microsoft meg tud egyezni peren kívül, akkor Samsunggal is meg lehetne. Amúgy meg már nem azért de én iPhone-ra hajazó Samsungot nem sokat láttam, kínai csodákat annál többet
-
.LnB
titán
Komolyan mondom én azt hittem, hogy nincsenek sokan azok akik szerint undorító az amit az Apple művel a perei révén. Azért beperelni a Samsung-ot mert hasonlítsnak az ikonok stb.. Szánalmas! Én bár bevallom őszintén, hogy nem áll módomban de ezek miatt semmi pénzért nem vennék pl. iPhone-t. Teljes mértékben botrányosnak tartom. Egyszerűen próbálja ellehetetleníteni az egészséges versengést. Azt persze nem lehet elvitatni, hogy a termékeik mind kifogástalan, prémium minőség. De ez az agresszivitás eltaszító. Évekkel ezelött bíráltuk a Microsoftot is sok tette miatt, de ezeknek szerintem a közelébe sem ér se az Ms se a Google.
-
Youri
veterán
A Sharp gyárt még telefonokat?
-
Jó lenne ha a Microsoft nem a pereskedésben, hanem az operációs rendszer minőségében követné az Apple-t
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na ez értelmes politika, nem úgy mint amit az Apple csinál. Az botrányos.
-
Gusztáv
addikt
Nekem is az jutott eszembe, hogy ezek a telefonok legalább normálisan néznek ki.
-
CHIPman
nagyúr
Arra senki nem gondolt a feljebb írók közül, hogy az OTG esetén vehető igénybe az exFAT?
-
NomarCube
csendes tag
A MicroSoftnak már megint keserű a szőlő...
-
HuMarc
veterán
Akkor miért nem ext4 fájlrendszert használnak?!?
Ez bizony öngól...
-
littlelion21
addikt
OFF: ezekért a Sharp-okért én is szívesen fizetnék...
-
Keeperv85
nagyúr
Nemhogy átírnák ezt a kódrészt olyanra ami saját. Szép öngól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest