- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Es ez az Apple erdeme... Oke.
Fanboy detected.#6: Ezt IS rosszul tudtad, ahogy a Watch konkurenseinel is nagyjabol mindent. Tenyleg magadat teszed nevetseg targyava a feligazsagokkal, meg az "en azt hittem, meg ugy hallottam, hogy..." dolgokkal. Van elet az alman kivul is. Oke, hogy nagyon jok a termekeik, de ebbol nem kovetkezik az, hogy mas csak szart csinal meg masol. A Watch is jokora idobeli kesessel jon es semmi groundbreaking dolog nem latszik nala. Biztos sikeres lesz, de ujra feltalalna az okosorat? Dehogy.
-
Воланд
titán
egyreszt az 5% retail location meg a 90%-a a bankkartyaknak ket kulonbozo dolog. az apple pay-hez tudtommal visa paywave, mastercard paypass vagy american express express pay terminal kell. a looppay-hoz meg nem kell nfc-s terminal, mivel magneses jelet kuld, ezert mukodik egy sima kartyaleolvasoval is.
-
-
blueMerle
veterán
De miről beszélsz?
Van egy appom, fut a háttérben, odatolom a készülékem a terminálhoz és pitty, fizetek, ennyi (20 euróig bizt. okokból, felette PIN szükséges). Milyen köntös? Ez nem elég használható? Értem én hogy mindent meg lehet magyarázni, de ez inkább röhejesEz is pont annyi embert érdekelt, akinek volt NFC-s készüléke és a bankjánál volt ehhez megfelelő support (nálunk szinte mindegyik banknál van). Az Apple az N+1-edik készülék ami tudja ezt. Pont.
-
blueMerle
veterán
Ühüm. Hát, 20 euróig PIN nélkül működik, az meg nem akkora tétel.
Ezenkívül nekem úgy jön le az egész mintha az Apple találta volna fel ezt a régóta létező megoldást. Tudom, nem így állítják be, nincs tényként kezelve, mégis így jön len nekem a dolog.
Szinte mindenhol van már NFC-s terminál, igazából nem is nagyon emlékszem hogy valahol ne tudtam volna fizetni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest