- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Sajnos a szamok nem ezt mutatjak. Eskuszom akartam. Akartam venni egy Z5-ot. Aztán kolléga hamarabb vette meg arany szinben. Akkor még jobban akartam, mert tetszett. Aztan megfogtam. Már nem akartam. Kritikán aluli ahogy a kijelzo a hazhoz csatlakozik akkora pereme van sot az mar nem perem vazze hanem padka... Egyszeruen xar volt kezelni a kijelzot mert a szelen mindig beleakadtam abba az élbe. Minden mas gyártó törekszik a kijelzok szelet 2,5D-be gyártani azaz lekerekiteni erre a sony? Neeem. Jo lesz az ugy alapon csibalnoda egy padkat... Szoval már nem akartam. Aztan kicsit megnyomkodtam. Alapbol kikapcsoltam havernak a fejlesztői menuben az animaciokat es meg igybis joooval docogosebb volt mint az akkori lg g4-em. Szoval sajnos de. Igazam van. A sony nagyon messze jár jelenleg az igazsagtol... Es a premium kategoriatol. Drukkolok nekik de ahhoz valtoztatniuk kell.
-
-
MartOOn
addikt
válasz
Lord Sidious #96 üzenetére
Igen. Ügyfél az aki egyszer már jart nálunk... Minden új aktiválás új felhasználót/ügyfelet jelent. Én is új ügyfél lettem most, hiszen new device-kent elesitettem az s7edge-t az senkit ne zavarjon h 1.5 óta itt vagyok. Ezért ko a statisztika, azt mitazok meg vele amit akarok. Es mivel ezek szamok (tehat makacs "tenyek") ezert sokan be is nyaljak... Nagyon szépen megelnek ebbol almaek es hasonlo cegek.
-
MartOOn
addikt
válasz
Lord Sidious #92 üzenetére
Az megint más kérdés hogy ezeket a szamokat az Apple a marketing célok érdekében mennyire ferditi/kozmetikazza avagy hagyja picshaba es talál ki újakat. Tudom tudom ez teljesen elképzelhetetlen... Ja várj.
-
MartOOn
addikt
válasz
janeszgol #80 üzenetére
Csajod pórázon?!?
sztem ott a telo meretevel van a legkisebb baj...
Annyira kár ezen filozni, vkinek a 4" a menő vkinek a 6" is kompakt.
Amit mindenki ruhell viszont ha a mini valtozat harmat gyengere sikerul, csak kulsoben es a neveben hasonlit a nagy tesora. Ez az igazán pofán köpés... Nem akar adni neked egy jó telot a ceg neeem csak bepalizni akar. Remélem ezen változtatnak. -
MartOOn
addikt
4,5" alatt szinte kizartnak tartom h samu kiadjon barmit is. Max okosorat...
viszont egy ip68-as, sd slotos, fullHD-s, 4,5"-os screen kis kavakkal (nem kell az edge) min 2800-as akksival szerelt, superamoledes, snapi810/820 (vagy ezek exynos unokatesoival) szerelt telot biztos venne a nép. Mondjuk tavalyi csucs modell áron. Teszem az max 170K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest