- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Egyetlen problémám csak az, ha Májusban meg is jelenik akkor valószínűleg ennél is + 2 hónap míg lesz 64GB verzió.
Annyit meg nem akarok várni mert már nagyon le szeretném cserélni a jelenlegit.
Meg ha 3GB rammal adják ki akkor biztos kihagyom, úgy is el fogják érni, hogy a 4Gb is kevés legyen. Szóval nagyon nem mindegy, hogy mennyi van benne. Legalább 2 évig akadozásoktól mentes szeretnék lenni.
-
DrJános
aktív tag
Tegnap voltam hivatalos Samsung szervizben és boltban, de semmit se tudnak az S7miniről.
Az emberke azt mondta, hogy nekik erőre semmi infót nem árulnak el.Viszont az jó hír (már akit érdekel) hogy elvileg pár hét és lesz S7 64 GB
Ha nem lesz mini akkor azt veszem meg.Bár mikor utoljára voltam a boltban akkor egy nővel beszéltem és mintha egy enyhe elcsukló hangon azt mondta volna, az S7 miniről, hogy "hol van az még Április, Május". Szóval majd meglátjuk.
Bár közben egy ügyféllel is beszélgetett szóval lehet, hogy nem nekem címezte ezt a mondatot.
De számomra gyanús, hogy igen mert a végére nagyon elhalkult, mintha ezt nem kellet volna mondania
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest