Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Segal

veterán

válasz gaben88 #38 üzenetére

Messze a WP7-ből adnek el EGYELŐRE a legkevesebbet. Persze értem én hogy haszon van rajta meg azt is hogy ami díjköteles az legyen megfizetve nem is állítottam azt hogy ne fizessenek. Kit érdekel hogy 5 dollárral többet fizetek majd egy androidos telefonért belefér de ha licensz akkor mondja azt a Microsoft hogy az a licensz használati joga egyszeri x millió dollár és akkor utánna használhatja x évig amibe megállapodnak nem az hogy minden egyes készüléke után fizessen. Persze megértem őket naná hogy rontani szeretnék a konkurencia helyzetét meg savanyú a szölő hogy ha az android az TGV akkor a WP7 max a hazai személyvonat de azért maradjunk már emberiek. Csináljanak jobb oprendszert és gyözzék le a Googlét izomból férfiasan ne egy 45 kilós ügyvéd mögé bújva teleszart gatyával hogy csak ez jöjjön be mert különben baj van...

• Segal

veterán

Én már leírtam egy másik fórumon de akkor legyen itt is. 2 telefon lenne az egész a Samsung részéről. Fel kéne hívni az LG-t meg a HTC-t hogy skacok fogjunk már össze hívjuk fel Ballmer bácsit és közöljük hogy az LG a flash hiánya miatt, a HTC a csak 39 másodperces csengőhangok végett a Samsung meg a drága marketárak végett nem kíván több WP7-es készüléket forgalmazni...
    Szóval burkoltan közölni az M$-el hogy nagyon gyorsan vegyen vissza az arcából és legyen max 5 dollár készülékenként vagy megy a 15 dollár androidos készülékenként amin ugyan annyit keres mintha WP7-es licenszet vettek volna a gyártók de a szolgáltatásait max a Nokia tudná népszerűsíteni.
    Egyből még 1-1 gyárat is felhúzna mind a 3 cégnek a Microsoft bűnbánásként csak ne hagyják ott...

Új hozzászólás Aktív témák