- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, tisztában vagyok amúgy vele hogy a Teams nem arra való, hogy egy jó minőségű videóanyagot prezentáljanak vele. Ez inkább a cég sara, hogy nem engedik normális ilyen célra alkalmas platformon prezentálni az anyagot, de hát mit lehet tenni. Amúgy simán lehet, hogy az illető netje volt rossz, csak érdekes hogy pl. Zoomal nem volt eddig ilyen rossz élményem.
-
Persze, de ez nem a program hibája, ez szerintem emberi limitáció. Nekünk is van 30+ csatorna kb., de sokat meg sem nyitok közüle, mert napi szinten nincs rá szükség. Van pár, ami a legfontosabb és azt használom. Szelektálni kell, de ez más programban sem lenne másképp. A program viszont nagyon reszponzív, a keresés remekül működik, a videóhívás ill. képernyőmegosztás szintén szuper.
Na most Microsoft Teamset mikor használtuk, hát szerintem annak a programban bőven vannak limitációi. Az egyik az, hogy a videó meg a hang gyakran úgy laggol, hogy az valami kegyetlen. Levetítettek nekünk egy belsős videót Teamsen keresztül az egyik nemrég megjelent videójátékhoz - mert állítólag nem engedték nekik felrakni Youtubera és úgy elküldeni nekünk - hát az valami kegyetlen rossz volt. Mármint nem csak a videó bitrátája, de másodpercenként szinte megállt a videó.
Aztán ha jól emlékszem, amint Teamsen valaki megosztotta a képernyőjét, nem láttam a képet, csak miután kikapcsoltam a webkamerát. Erre most nem emlékszem 100%-ra mondom, de úgy emlékszem ez volt vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest