Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszont akkor az egész cikk úgy hülyeség, ahogy van. Mert akkor nem 'a horkolás' ellen lett készítve (mint általános horkolás-ellenes cucc), és nem hiszem, hogy megérné kereskedelmi forgalomba hozni, mert sok nem fog fogyni (mivelhogy a horkolások egész kevés százaléka ez a speciális zavar). Maximum valami speciális bolthálózatnak érdemes felvállalni, ahol valami TB-szerű támogatást tudnak rá szerezni (így az alap kis mennyiségű gyártás miatti nagyobb költséget fel lehet vállaltatni a heléyi egészségbiztosítókkal - bár mondjuk Japánban így is, úgy is fogyhat, mert ők japánok
).Vagyis bár én a hírbeli adatok alapján állítottam, hogy baj van a termék körül; így utólag közösen kitalálva az alapadatokkal van gond (éreztem, hogy valami nem kerek; csak a kiindulási feltétel nem volt korrekt).
-
"Nekem erosen ugy nez ki" - Neked. Én érintett vagyok a témában, és amit leírtam, az félig-meddig személyes tapasztalat is. Bár úgy tűnik, mintha tényleg valami nagyon sok pénzt beleölt, sok kutatóval egyeztetett projektről lenne szó; de semmi ilyesmiről nincs szó. Ugyanis a fentebbi megállapításom akkor is jogos.
Mellesleg egy dologra lehet jó ez a 'pofozó-párna': ha valakinek olyan típusú horkolása van, aminél a légszomj (vagy pontosabban levegő-hiány) miatt fel kell kelteni, mert különben megfulladhat. De ez csak egy típusú horkolás, és a többire pedig még mindig nem alkalmazható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).