- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
BabMester #129 üzenetére
"Egységes töltő az EU-ba forgalmazott keszulekekhez és a lehető legkisebb ökológiai lábnyom hagyása."
Egységes az azt jelenti hogy ugyanolyan mindenkinek. De az Apple elé megy és nem ad egyáltalán. Bámulatos.
Külön csomagolva minden tartozékot, az valóban sokkal kisebb ökológiai lábnyomot erdedményez.Ha azt nyilatkozná le az Apple marketing részlege, hogy a mikulás létezik, akkor abban is újra hinnél?
-
joey04
titán
válasz
BabMester #129 üzenetére
de az átlag mindent tudó magyar inkább hőbörög, minthogy utánna nézzen miért történik az ami
igazi zsenik. és ha kész lesz a szabályozás, akkor kikerül szépen a kábel is. ott is megy majd a fikázás. én már akkor mondtam, hogy ez szopás lesz, amikor itt kijött a hír az eu-s szabályozásról. mondjuk azt gondoltam, sokan korlátoltak lesznek, és/vagy felhasználjak arra, hogy az apple-t fikázzák. -
worxland
addikt
válasz
BabMester #131 üzenetére
"Ez az Apple Watchnál lesz érdekes." - Galaxy Watch Active 2 se jobb, akármilyen vezetéknélküli töltőre rádobtam próbaként, nem történt semmi.
Így otthon például az assony nem tudja használni a Samu töltőmet az Apple Watch-csal, de legalább igazságosan én se tudom használni az Apple töltőt a Watch Active 2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest