- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
nagyon is megalapozott hirek ezek
lehet hogy 80fps helyett 60al fut. ez azért lényeges teljesitménybeli különbség.
vannak olyan emberek akiknek ez tényleg olyan szintű probléma,mint másnak a levegő hiánya. ez utobbit teljesen komolyan irtam,és nem arra gondolok aki a gses hirt linkelte,vannak jópáran itt ph forumon akik ilyenek -
Ghard
őstag
válasz
Cybertrone #383 üzenetére
A gtx480 és a hd5870 is 40nm-es mégis az utóbbi jóval kevesebbet eszik.
Valószínűleg ez lesz most is. De ne az 580at hasonlítsd a 7970hez. -
Ghard
őstag
Mióta?
Mióta anyud pilóta
Scholes9 (#341)
Na de viccet félretéve a 4es sorozattól árban jobban megérte mint a zöldeké. Haveri körben van több 4es és 5ös szériás Radeon,egyikkel sincs gond. Én év elején váltottam gtx280ról a HD6-os szériára. Ezzel sincs gond. Hozzáteszem hogy egymagos illetve egykártyás rendszerekről beszélek. Ha egy játéknak driver fix kell,az szinte egyszerre jön nv és amd oldalon is.
Már régen nem ugy van,hogy radeonon szar a driver miatt,nv meg jobb. (Már csak azért sem,mert az amd programjában több a játékfejlesztő.)
Slinél és crossfirenél viszont vannak gondok,ahogy a 2magos kariknál is. És ez mind2 gyártónál jelen van. Főleg hogy konzolportokból élünk manapság. -
Ghard
őstag
"Új technológia azonban a ZeroCore Power szolgáltatás, mely akkor lép érvénybe, ha a számítógépen az operációs rendszer készenlétbe kapcsolja a monitort.
A ventilátor teljesen kikapcsol, mivel azt a 3 wattos hőmennyiséget a hőkamrás hűtőborda is elvezeti."Ez nekem többet ér mint akármilyen 3dmark pontszám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ASUS ROG 3070
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest