- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alister71 #68 üzenetére
Nekem meg mindig van note 4-em és ugyanúgy érkeztek az általad irt készülékek mégis hidegen hagyott , hiszen semmi baja sincs akkor meg minek cseréljék ?
Ámbár igaz hogy a készüléket anyukámnak adtam és most is ő használja.
Lényeg az hogy fölösleges mindig az újat megvenni mert félévente jönnek , érdemes kivárni .
Használt piac megint csak más tészta , ár kategóriájában nézve melyik azaz eszköz ami nagyságrendekkel jobban tartja az árat? Szerintem egyik sem. -
-
válasz
Alister71 #64 üzenetére
Bejelentést követően van hogy jó pár hónap is eltelik a kézzel fogható helyi fogyasztasra is alkalmas termekig
Annyit nem kell izgulni a modell váltási szokások miatt.
Van aki most lesz első tulaj,van aki kategóriat vált.
A piac generálta igényeket szolgálják ki a gyártók, a gyártók pedig egymásra licitalnak.
A gyártók a profit miatt teszik.. ez gondolom sejthető. Viszont a felhasználó is jól jár a fejlődés miatt
-
válasz
Alister71 #64 üzenetére
Eddig is félévente jött a széria, jelenlegi készüléket ettől függetlenül fölösleges kukázni, mert érdemben soha nem volt akkora előrelépés. Érdemes minden második netán harmadikat választani.
Ha nem tetszik az üzlet politikájuk akkor fölösleges megvennie , na meg mások vásárlási szokásait kritizálni sem célszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest