- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Az egyetlen dolog, ami érthetetlen, hogy erre a Microsoft miért nem figyel
A monopolhelyzetbe (OpenGL más ligában játszik) könnyű belekényelmesedni. A DX évekig használhatatlan volt: muszáj volt intenzíven fejlődnie, amíg Glide-dal és OGL-lel kellett megküzdenie. Vannak paraméterek, amik sokáig változatlanok voltak, aztán nagy ugrás történt.
Nem kizárt, hogy az említett szűk keresztmetszet a következő DX-ben megszűnik (pontosabban közelíteni fog a konzolokhoz, jó kompromisszumot kínálva a fejlesztőknek). Persze más forgatókönyvek is jöhetnek. A Mantle nem igazán lesz hosszú életű, azt mindketten tudjuk (ha mégis, az nagyon rossz lesz az iparnak). -
Egon
nagyúr
Kiragadsz egy részletet, miközben a 3D-s grafika fejlettségének szubjektív, felhasználók általi (tehát a legfontosabb) megítélése még száz paraméter függvénye.
Értem én, hogy portolhatóság, de mindketten tudjuk, hogy van még egy tucat lehetőség a PC-ben a grafika felturbózására, ami a konzolokban nem lesz adott (más kérdés, hogy élnek-e vele a fejlesztők).Rypejakten: ha nem tetszik, ignorálsz, ennyi. A fórum adta keretek között, azt írok bele amit akarok, és halál hidegen hagy, hogy erről kinek mi a véleménye. Oliverda nagy bánatára, aki nagyon szerette volna, ha elhúzok a fórumról, ha éppen olyanom van (meg ráérek, és nincs jobb dolgom), akkor leírom a véleményem. Szokott ez másképp is lenni: a nyáron kb. 2 hónapig be sem léptem...
-
Egon
nagyúr
válasz
#32839680 #42 üzenetére
Akkora várakozások övezik ezt az API-t, akkora a hype (legalábbis itt a ph-n - külföldi fórumokat nem olvasok, így nem tudom ott mi a helyzet), hogy lassan ott tart az ügy, hogy nagyon sokan már akkor is kudarcként fogják értékelni a tényleges eredményeket, ha viszonylag szép eredményt fog hozni átlagban (mondjuk 50%-ot) - ezért is veszélyes az effajta hírverés (szerintem rudi is valahol erre (is) utalt).
-
Egon
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #18 üzenetére
Nem érzem úgy, hogy túlságosan rápörögtem volna a témára - viszont némileg idegesít a folyamatos vörös-oldali csodavárás az itteni cikkekben (lehetne tanulni pl. a loldozer-es arcraesésből, meg volt még pár hasonló példa az utóbbi évek történéseiben, ha nem is feltétlenül termékek vonatkozásában).
-
Egon
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #15 üzenetére
De szerintem ez senkinek sem érdeke, még neked sem.
Engemnem igazán érint a történet: mivel egyrészt nincs túl sok időm játszani, maásrészt 95%-ban hidegen hagynak a modern játékok, inkább nosztalgiázom (utoljára talán Civ3-mal meg Populous 3-mal játszottam pár hete), így személy szerint kevéssé érint, hogy gyorsabb lesz-e a Mántli a DX-nél (és hogy mennyivel).
-
Egon
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #10 üzenetére
Melyik fejlesztők? Akik most csatlakoztak a támogatókhoz?
Egy részük igen (pl. BF4), csak erőteljesen kérdés, hogy ténylegesen mennyi pluszt fog jelenteni ez az API (nem 8000*6000-res felbontásban stb.): a kezdeti 9x-es hírtől nagyon gyorsan eljutottunk a 30-40-50%-ig...
Nagyon örülök, hogy van végre egy nagybetűs (rudi), aki két lábbal áll a földön, és nem álomvilágban él, ha olvas egy vörös bejelentést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós kamerák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest