- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ez érthető módon sokaknak nem tette igazán vonzó alternatívává a HD 6970-et és a HD 6950-et.
Hát én HD5850 tulajként most se tudom, hogy mitévő legyek.
Annyit látok, hogy volt már mostanában egy-két játék, amik alá elfért volna egy kicsit gyorsabb VGA, és gondolom ez a tendencia inkább egyre meredekebben sodor majd abban az irányba, hogy "lassan új VGA-t kéne már venni", de pillanatnyilag fogalmam sincs, hogy mégis melyiket.
A HD7950 már elég gyorsnak tűnik a HD5850-emhez képest, de nagyon drága. (Nekem pedig mostanában kisebb a büdzsém, mint annak idején, mikor a mostani kártyám vettem, szóval nem igazán akarok 100+ kilót kivágni egy VGA-ra), de a HD7850/70 nem tűnik elég gyorsnak ahhoz, hogy meg legyek győzve arról, hogy a gyakorlatban is megérezném-e a váltást. Pénz viszont arra is menne el rendesen...
Sőt, én full-cover blokkal használom a VGA-t, amit nehezebb eladni és tovább növeli a csere költségeit, ami szintén arra motiválna, hogy teljesítményben is minél nagyobbat lépjek, ha már mocorgok, viszont blokkal együtt még költségesebb a dolog és már végképp elriaszt egy HD7970+EK blokk ára, hogy csak úgy nyomjam bele a gépbe...
Például költhetek most kijelzőre is (épp most jön a boltokba az új plazma TV széria érezhetően jobb kontraszttal és mozgókép kezeléssel, ami talán többet is dob a játékélményen is, mint hogy be tudok-e kapcsolni pár extra szűrést vagy sem a játékokban és filmek alatt is hoz javulást...), szóval most hajlok arra, hogy még egy generáción át marad a HD5850. (Legalább tuningos, most is 1000/1200-on jár...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OpenMediaVault
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest