- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
invidia
tag
-
Redchili
tag
Ezt en sem ertem. Viszont az figyelgettem, hogy 70 euroval dragabb csak a KU990, es ugye boven megeri rafizetni...
-
invidia
tag
nem értem miért ekkora a csend e körül a teló körül...pedig sztem eléggé említésreméltó, Ti, mobilarenások tudtok vmit arról hogy teszt példány mikor várható?
-
Redchili
tag
499 euro szerzodes nelkul a vodafone-nal. Nem is rossz
-
Redchili
tag
Most megyek Franciaorszagba, de nem talalok egyetlen helyet sem ahol kaphato lenne, a vodafone sem ir rola semmit :S
-
AMD Power
titán
Sikeres lesz szerintem.
-
invidia
tag
hát nemtudom, sztem engem meggyőztek LG ék...következő telefonom ez lesz, csodaszép, okos
itt a hivatalos honlap [link]
-
erdoke
titán
Beáldoznék 1 mm-t és 10 g-ot egy kicsúsztatható QWERTY-ért, de elég rendben van a telefon. Feltéve, hogy az akksija kibír bő másfél napot üzleti használattal.
-
invidia
tag
ezt hogy érted? wm 6 kissé felturbózva
-
papi77
addikt
kíváncsi vagyok,milyen lesz a kezelőfelülete!?!?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG már szállítja a Prada ihlette okostelefonját.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest