- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Hehe az lehet én nem értek a hwekhez meg ugy a pchez általában de az biztos hogy a te szemed orvost ill. beavatkozást igényel.
Ryse toronymagasan napjaink egyik legszebb játéka.
Ha az nulla mondjál már valamit hogy neked mégis mi a szép.AC Unity-t nem kell azt ismerjük az a másik graf császár game. -
Crytek
nagyúr
"Meg minek fejlesztenek? Igazad van, tényleg! Nekünk az a legjobb, ha nem teszik. Lásd Intel. Nehalem -> Haswell között kemény 30-40% a gyorsulás. És itt most 7 (!!!!!!) évről beszélünk..."
Mit is mutatnak a játékok? Ja igen hogy az ezer éves 2500K bőven elég ha játszik az ember. Azóta eltelt x év.
Hova is kéne a fejlesztés? Nem értem.
Sőt most dx12 "csodával" még tovább elég lesz elvileg a gyenge cpu. -
Crytek
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #38 üzenetére
Ezzel több gond is van:
Nincs bebetonozva semmi. Mindenki akkor lép és olyat amilyet akar.Aztán vagy követik vagy nem.
Az meg hogy az amd viszi az egész pc gaminget a hátán pff. LOL és ki kérte meg rá ? Vigye csak sok előnye eddig nem volt belőle. Mert láthatóan hiába a sok sok milliós next gen eladások továbbra sincsenek sehol.Felőlem fejleszthetnek 50 évre előre is.
Ők léptek ennyi semmi több. A többieknek láthatóan jó volt így minden de most nekik is lépni kell hát lépnek.Ezzel sincs gond.
És nem a fejlődés ellen ágálunk (ami nem is tudom mit jelent) hanem hogy túl van ajnározva az amd eleddig bizonyíték nélkül.
Akkor visszajövök majd ide és én is beállok az istenítők sorába ( ha már joggal tehetem ) ha látom hogy az nv semmire nem elég/csúnyább stb. -
Crytek
nagyúr
" Kár, hogy egyre több ilyen van ezen a szakmai fórumon." Akik nem mennek le hídba mert az amd megint erős papíron? Sokan vagyunk igen ,mert nekünk nem elég a papírra felvázolt dolog mert oda én is bármit leírhatók. Bizonyiték ,meg egyenlőre nincs a nagy tudáshoz.
Majd nyugodtan vissza lehet térni ezekre a vitákra ,ha már burjánzni meg hegyekbe fognak állni/jönni a dx12-es játékok.
És akkor majd vissza lehet nézni hogy az látta-e jobban a helyzetet hogy aki szar szemét nem ide való söpredék vagy a nagy király IT hozzáértő szakemberek.A kedvencekbe el is tehetitek ,mert lesznek pofára esések rendesen.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #27 üzenetére
Felőlem a pápa és az amerikai elnök is beszélhet az amdről a TV-ben.
Amíg nem látom azt hogy dx12-ben egy game a 980-on 20 fps-el fut csak addig az amd 50-el és sokkal szebb kinézetben addig csak bizony "papíron" menők bárki bármit mond.
Az tény hogy nem értek hozzá ,nem is akarok ,de amiket írok azt a vak is látja ,hogy ez zajlik. Ez nem fanboyság hanem ez az igazság.
"Amint megcáfolódott minden téves érved, máris megy a demagóg szöveg.... "
Mi cáfolodott meg? Majd ha hegyekben lesznek a dx12-es game-ek meglátjuk az AMD-cskét mire képes majd a nagy tech fölényével. Addig csak szájkaratézzatok.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #19 üzenetére
Hagyjuk már ezt a nélkülük dx12 sem lenne. Persze mert az ms az 1-2 nap alatt hozta/hozza össze a DX12-öt meg Win 10-et sem akartam csak hát az amd miatt.
Ha az amd annyira világmegváltó lenne nem ott tartana ahol. -
-
Crytek
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Ne engem nézzél én 20 ft-ot is sajnálok bármire.
De ha lenne értelmes "nagykártyás" intel VGA ami felveszi a verseny xy AMD/nvidiával miért ne vennék az emberek?
Csak hát láthatóan az intel nem akar "király" lenni ezen a téren (mivel nem lépe meg) így biztos ,hogy közük sincs az egészhez és nem is lennének rá képesek.És ezt nyugodt szívvé mondhatom ,megcáfolni úgysem fog az intel abban biztos vagyok. -
Crytek
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
115k-ért többet egy HW-re sem költök és nem is fogok soha. Ez alól kivételt képez a két next gen konzol ,de csakis akkor HA....
Csak írtam,hogy az intel is beléphetne igazból a VGA piacra. Régen akartak csak már a 0. percben meg is bukott. Most látható hogy valamit akarnak az IGP-vel de még mindig vér gyenge.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Komplikato #5 üzenetére
Úgy nem nehéz hogy kb minden procijukba van és még ha ***rt sem ér akkor is VGA-nak számít
-
Crytek
nagyúr
Én nem értek hozzá elismerem ,de amikor VGA-ról van szó az intel mi a fenét keres itt mindig a fostos semmire nem jó igpjeivel nevetséges. (Nem kell erőlködni az nem tud meghatni hogy xy bottal se multis mmok meg ilyen kakik mennek vele)
Nem hogy kiadnának valami rendes pci expreszes brutál vga-t. Régen úgyis akartak .Rápakolnak sok sok iris 6200-at egykupacba azt had szóljon talán jó lesz valamire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelszókezelők
- Fotók, videók mobillal
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest