Szerintem meg nem játékra való. Arra ott a zxboksz, pc, megilyenek.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Blue Mobile (Lidl)
- [Re:] Meizu 16th - sweet sixteen
- [Re:] Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- VoLTE
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- DIGI Net Mobil és MobilNET
- Android dual SIM okostelefonok
- Telekom mobil szolgáltatások
- Melyik okostelefont vegyem?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Általános témák
GSzORO
(újonc)
Ne kezdjük már megint.
Te nem játszol a teleonon, én sem szoktam, de más hadd játsszon már, ha szeretne.
Aláírás (nem kötelező megadni) - "Egy csúcsteló és a Zs kategóriás gyártótól származó rizskályhád között van még néhány átmenet." :-DDD

Solarplexus
(újonc)
Kedves ElDiabloo, légyszíves linkeld már be, hogy hol olvastad ezt, mert a Samsung GM1-es szenzor valósan 48 MP-es. Nem inter-/extrapolációval érik el. Lentebb linkelem, a szenzor hivatalos specifikációját (ez angol), valamint egy magyar linket is megadok.
De, ha logikusan végiggondolod, akkor egyrészt, a chip területét elosztva a pixel mérettel, máris megkapod a 48 MP-t. Másrészt, ha elolvasod, amit a működéséről írnak (Tetracell technology - vagyis 4 fizikai/valós pixelt összefoghatnak és így lesz 12 MP-es, pl.: valósidejű HDR képek készítéséhez vagy alacsony megvilágítású környezetben, jobb képminőség eléréséhez ... stb. . ), akkor is teljesen egyértelmű, hogy a szenzor 48MP-es.
Várom a linkeket!
Üdv.: SolarPlexus

Solarplexus
(újonc)
Szia Dare2Live!
Nem vezettek meg vagy vertek át. (Legalább is az, aki azt mondta, hogy natív 48MP-es a szenzor.)
Olvasd el a 303 hozzászólásomat!
Üdv.: SolarPlexus
[ Szerkesztve ]

mdraco
(őstag)
Ez még mindig a belpiacra szánt verzió. Nem Global.

ivógéptanács
(tag)
igen, csak lehet következtetni a globál árra , ami ennél csak több lesz
(#308) Viktor0610 válasza ivógéptanács (#307) üzenetére
"Szerencsére" (vevőként , eladóként
) a Xiaomi nem az a gyártó, amelyiknek a készülékei sokáig tartanák az árukat.
Aláírás (nem kötelező megadni) - "Egy csúcsteló és a Zs kategóriás gyártótól származó rizskályhád között van még néhány átmenet." :-DDD

nagysandor79
(fanatikus tag)
látom mindenki nagyon rá van izgulva erre a telóra. engem ez a kamera része érdekel. nekem is a 48mp kamerán akadt meg a szemem. ez most valós 48mp vagy nem? Igaz még nincs magyar teszt a készülékről.de gondolom ti értitek a dolgotokat . de vajon mennyivel csinál jobb képet .mint pl egy honor 10, vagy egy mate 20 lite teló ? mert ez a két telefon amit most "izgatja a fantáziám"

mdraco
(őstag)
Itt van egy rakás kép, mi mix 3-al össze lehet hasonlítani: [link]

nagysandor79
(fanatikus tag)
ez már tényleg global verzió lenne?vagy kamu
https://grossoshop.net/products/xiaomi-redmi-note-7-global?variant=22526358126650
(#312) Viktor0610 válasza nagysandor79 (#311) üzenetére
Nemigen hallottam róluk, én megvárnék valami ismertebb, megbízható webauopot.

Osynho
(PH! addikt)
Csak én sokallok a 4/64-esért 80e feletti árat? A Pro verzió (ha eljut hozzánk) mennyi lesz, 95-100? Az már Pocokfon árszint.

ElDiabloo
(senior tag)
Most kezdték csak árulni, persze, hogy ilyen sok. Ahogy nem csak egy két helyen lesz, rögtön jönnek az "akciók" majd.
Igen simán lesz annyi bár a pro verzió szerintem el sem jut ide a 4/64-es lesz 85-90 simán
[ Szerkesztve ]

hunaqua
(PH! addikt)
Szerintem az MI8 Lite árában lesz.Az kb. 70-80K. (4/64)
LENOVO?_MEIZU?_XIAOMI?----SONY_65XE8577----DM_8000HD----Xiaomi_Router_3G----Beelink_GT1_Ultimate----Tanix_TX5_Pro--Tanix_TX3_Max

ati2
(őstag)
Hát az AF képességeitől nem vagyok elragadtatva, a Note 5 egyelőre simán 2-3x gyorsabb
[link]

zorzy4
(őstag)
Én úgy látom, hogy semmivel sem csinál jobb képet, mit a note 5.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

Osynho
(PH! addikt)
A Redmi Note 6 Pro mennyivel nyitott? Szerintem ebben a kategóriában nem megszokott a 90e körüli ár (még megjelenés után sem, nem hogy később).

ivógéptanács
(tag)
Az R6 pro globál nyitója volt (Gearbest):
3/32 180$ (későbbi legolcsóbb ár 160$)
4/64 220$ (későbbi legolcsóbb ár 200$)
[ Szerkesztve ]
Ez drágábban fog nyitni nálunk mint a note 6 pro ami egyébként 75 ezerről indult a legolcsóbb helyeken(eustock,mi store)

ivógéptanács
(tag)
47e-t vettem gearbestről (3/32), 45e volt a minimum (én is túlfizettem), aki "hülye" vegyen 70e+ -ért kínában 38e-t árult telót, bocs.
(ja tudom gari, ha csak nem vered szét hasítófejszével nagy átlagban mi a fszom baja lehet)
note 3 -tól van ismerettségi körben xiaomi, senkinek nem volt garis baja, ennyike.
[ Szerkesztve ]
Rengeteg minden.Felsorolni is sok lenne milyen meghibasodások adódhatnak.
[ Szerkesztve ]

hunaqua
(PH! addikt)
Ez azért így nem jó példák. Rendben ,vettél 200usd áron egy telefont,és ugye megfizetted utána a vám és áfa terheit? Illetve a posta kezelési költségét?
Amennyiben nem ,akkor ez nem jó példa,hogy egy "adócsalt" termék be lett csempészve az ország
[ Szerkesztve ]
LENOVO?_MEIZU?_XIAOMI?----SONY_65XE8577----DM_8000HD----Xiaomi_Router_3G----Beelink_GT1_Ultimate----Tanix_TX5_Pro--Tanix_TX3_Max

ivógéptanács
(tag)
jájj, a gearbest-es rendelésnél a Gerabest fizet mindent áfa béta cséta, az országba legálisan érkezik a teló, a te kozkázatod az hogy a náluk is érvényes garit nehezebben - kiküldés, postaköltség, idő -, macerásabban tudod intézni, persze ha van garis dolog - eddig kb. 8 db xiami telefonnál nem volt probléma -, de mindenki a saját lazasága, vérmérséklete, pártállása, lojalitása szerint intézi, szabadság béke szeretet
[ Szerkesztve ]

hunaqua
(PH! addikt)
"Gerabest fizet mindent áfa béta cséta"
Ugye nem gondolod komolyan,hogy a Gearbest kifizeti a telefon járulékos költségeit?
Egy fiktív pár dolláros HAMIS számla után fizet pár cent gyűjtővámot.Magyarul elcsalja az adót!!! Ezért is élnek ezek a Priority szállítási módok pár hónapig.Így volt Anglia felé,azután Németország felé,ezután Hollandia,most a Szlovákok.
[ Szerkesztve ]

atos30
(tag)
Most láttam egy bemutató teszt videót. Interpolált az a 48 Mpixel, valójában 12Mpixel. Másik tesztvideó szerint meg műanyagból van ez is csak a hátlapra felraktak a műanyagra egy üvegréteget. Különálló Redmi néven elkezdte a Xiaomi a parasztvakítást.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
Ezeket linkelhetted volna, hogy mi is okulhassunk belőle...

ElDiabloo
(senior tag)
A keret a műanyag. Hátul nyilván rákell rakni valamire. Más se az aksira ragaszt egy üveg lapot.

ivógéptanács
(tag)
Tudod van egy LGT nóta, "Mindenki másképp csinálja"

hunaqua
(PH! addikt)
...de ne hasonlítsuk az almát a körtéhez.

ivógéptanács
(tag)
Szerintem mindenkinek van szabadsága eldönteni honnan hogyan mennyiért szeretne vásárolni, asszem röviden ez a lényeg.

atos30
(tag)
friss kamerateszt : redmi note7 vs note 5
[link]
A pénz azért van, hogy elköltsük!

drag
(kvázi-tag)
Durva. Azt hinné az ember idővel csak jobb lesz a kamera képessége... vagy legalábbis nem rosszabb
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Szerintem jobb a Note 7, de lehet, más videót néztem.

drag
(kvázi-tag)
Lehet A tesztelő srác is többször hozta ki jobbnak a Note5-öt.
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Szerintem hol ez hol meg az a jobb a videó alapján.

drag
(kvázi-tag)
Igaz. Kinek melyik funkciója fontosabb. Pl én sose csinálok selfiet szal az számomra lényegtelen. A hátsó kamerától azért kicsit többet vártam.

ρσгτσ
(PH! nagyúr)
Van már egy magyar Note 7 teszt is, ha valakinek nehezen menne az angol. Természetesen kinti készülékkel.
[ Szerkesztve ]
Motorola 5200 - porterocka

ivógéptanács
(tag)
"A Redmi Note 7 ráadásul még előre is lépett egy szintet az elődeihez képest anyaghasználat és dizájn terén."
ja, a fémet műanyag váltotta, a dizájn kb. ua. mint N6, hátna.
Őszinte leszek, hatosom van és kicsit szomi voltam amikor kijött a hetes, de minél többet lehet tudni róla annál inkább örülök hogy nem vártam rá.
Igazából semmi sem indokolja a várhatóan plusz 15-20e -es felárat (szerintem).

ρσгτσ
(PH! nagyúr)
Pedig olyan nagy ugrást nem kellett volna várni, tekintettel az előző szériákat nézve. Főleg a Pro és a következő "normál" verzió között.
Van azért fejlődés, de az emberek többségének szerintem nem releváns különbség.
6 Pro -n én is gondolkoztam, de végül nagyobbat választottam.

ivógéptanács
(tag)
Igen, ha nincs semmim én is a heteset venném, de nincs sírás hogy miért nem vártam.

ρσгτσ
(PH! nagyúr)
Nekem az elején lévő sziget ellenére a 6 Pro jobban tetszik dizájnra. Bár lehet kézben tartva megváltozik a véleményem. Egyet majd úgyis meg fogok tapogatni a 7 -ből.

ρσгτσ
(PH! nagyúr)
Sorban jönnek a magyar tesztek, továbbra is természetesen kintről rendelve. Itt is van egy rakat fotó.
[ Szerkesztve ]

Oldman2
(PH! kedvence)
Ugyan a Tárcsázóban van-e lehetőség a Hívások rögzítésére?
Pie alatt elvileg már nincs... de a MIUI egy kissé módosított ROM.
:-)
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oldman2/index.html

ρσгτσ
(PH! nagyúr)
Majd a global -on kiderül. Pl. Max3 -on egyelőre dev verzióban van Pite, amibe viszont bekerült a hangrögzítő.

Oldman2
(PH! kedvence)
Köszi, sajnos a hagyományos ROM-ok Pie alatt ezt a funkciót már nem támogatják, így ismét MIUI irányban nézgelődök.
Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oldman2/index.html

fpatrik17
(senior tag)
Üdv!
Anyukám élettársa sikeresen összetörte a telefonját és Note 7-et mondtam neki, hogy vennie kellene. Sajnos úgy nézem itthon még nem kapható... Nem tudjátok véletlenül mikor lesz elérhető nálunk? Főleg EUStock érdekelne...
Ha még kb 1 hónap, az már sok. Alternatívának a Note 6 vagy 5 az ajánlottabb?
Köszönöm!
• ROG GL553VD • Xiaomi Mi Mix 2S • HyperX Cloud • vape

drag
(kvázi-tag)
Egy hónapnál több lesz az. Inkább Note 5 sztem.