- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Az előző a 100-ra ment...
-
attisx
addikt
válasz
kiskaktusz #100 üzenetére
És ez most hogy is jön ide?!!
-
kiskaktusz
addikt
Symbian Belle theme! Szerintem elég jó. ha szimbis telóm lenne kipróbálnám
-
MR007RM
addikt
A Nokia 808 már a Mount Everest csúcsait is meghódította, mégsem látni belőle semmit sem. Nem igazán értem ezt a taktikát. A kiéheztetésem miért jó a Nokiának meg főleg nekem? Ez a stratégia számomra ismeretlen. Szerintetek még a Holdra is el kell jusson előbb tesztelésre, mire oda merik majd adni? Te jó ég mire neveztem én be?
Vagy a sok "tesztelés" után már senki sem modhat majd egy rossz szót se koncepció? -
attisx
addikt
-
Misály
addikt
Már hetek óta mondom, hogy felejtsd el a lányregényeket. Ha annyira ki akarnák nyírni, meg se jelent volna ez a termék, nem azért csúszik mert fú késsen és akkor nem fogják venni. Komolyan ennyire elvakult vagy, hogy azt hiszed ha bemutatnak egy többszörösen díjnyertes készüléket direkt lábon lövik magukat, csak hogy neked rossz legyen? Ébresztő
Ez a készülék már most nagyobbat szól mint az N8 pedig még meg sem jelent.
Brutális eb-el meg most először talán félig-meddig egyet is értek, annyi apró különbséggel, hogy szvsz az Anna bukása (nem szólt akkorát amekkora marketinget kerítettek köré) vezethetett a Carla név elvetésére, hisz köbö akkora horderejű változás a Belle-hez képest. És azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy hosszú idő után a Belle volt az első symbian, ami pozitív fogadtatásban részesült.
-
BiP
nagyúr
válasz
cseremanus #92 üzenetére
Persze, hogy megkapja, annyi különbséggel, hogy az N8-ban lesz valami külön fotós progi update is.
-
=Mentor=
őstag
válasz
Brutális eb #85 üzenetére
Brutális hülyeség az egész hozzászólásod...
-
MR007RM
addikt
Gondolom egy év múlva is ugyanazt mondanád. Tudom hogy az N8-ra is sokat kellett várni, de azért abban ne legyen már utód, he nem muszály. Inkább nézz meg pár videót és rájössz miért halogatják. Az egyszerű nem fórumozó embereket szerinted érdekli, hogy milyen oprendszerrel megy? Látszatra hibátlan, gyors, esztétikus"nekem", okos, nagyon használható. Jó árazással vinnék mint a cukrot. Addig amíg nem a egyszerű vásárlóktól megy az információ, addig a bizonytalanságban lebeg. Nem szabad megvenni csak majd Lumiával.
Ölni tudnék. -
MR007RM
addikt
válasz
Brutális eb #85 üzenetére
"Érzik a nokiánál is ,hogy baj van ezért tolják a 808-at......"
Hol, hol tolják könyörgöm, mond el a titkot?
Annyira szeretném már megvenni. Akkor zagyvaságot mondtál, hogy az csak na.
-
Brutális eb
addikt
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Érzik a nokiánál is ,hogy baj van ezért tolják a 808-at és még lesz társa szerintem.
Az update átnevezésében meg szerintem a miocrosoft állhatott.
Biztos kiakadtak,hogy ők őlik bele a millákat a nokiába/lumina sorozatba
közben meg nemhogy kinyirnák a "szimbit" hanem konkrétan megpróbálják kihajtani belőle a még lehetséges anyagi forrásokat minimális befektetés árán.
+Konkurenciát állítanak az olcsobb lumináknak. -
gzbotii
nagyúr
válasz
cseremanus #71 üzenetére
Most miert kellen egy olyan rendszerrel szutykolnie, ami neki nem tetszik?
Akkor mar valt olyanra ami neki jo(bb)Vagy minde symbian felhasznalo verszerzodeest kot es eskut tesz, hogy masra nem fog valtani?
-
Misály
addikt
Döbbenet, hogy még mindig ez a téma, már múlt héten rácáfoltam. Ritka hülye állat a fogyasztó...
-
attisx
addikt
válasz
cseremanus #70 üzenetére
Már van Belle FP1 (aka Carla), hisz a 603, 700, 701 készülékere kb. egy hónapja hivatalosan elérhető a frissítés. De, hogy az E7 megkapja-e, jó kérdés, egyelőre csak arról szólnak pletykák, hogy talán az N8 kap egy "Lite" verziót...
-
Demens
tag
Sajnálom ezt az egészet, de így már biztos, hogy mikor lejár a hűségem, akkor váltok androidra. Így már nem remélhetem, hogy lesznek fasza symbianos telók.
-
attisx
addikt
válasz
cseremanus #67 üzenetére
Ez lett most megcáfolva, illetve pontosítva...
-
cseremanus
tag
Most akkor ez mi?Fake?
Nekem is egy kedves kolléga mutattta az E7 fórumban,és eléggé lelombozott.Ti meg Donnáról beszéltek? -
Tigerclaw
nagyúr
A 808 egyébként mikorra várható? Van már valami pontosabb dátum?
-
-
BiP
nagyúr
Igen, elvileg úgy volt még a 808 bejelentésekor, de mégis fejlesztik. (igaz, még Symbian Belle Refresh néven, 111.040 verzióval).
Ja, és a hírhez. Én úgy tudom, hogy a 603-as órajelét nem emeli meg az FP1, csak a 700,701-ét.
OFF: A 610-es körüli mizériát én is sajnálom. Így nem egy költséghatékony valami lett, hanem egy kiherélt telefon, emiatt nem is éri meg.
(#31) Einstvan: Vannak ilyen funckiójú csempék, nem? (jegyzet, naptár, stb.). Minek akkor ugyanilyen widget?
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #48 üzenetére
Akkor szerinted az lenne jó, ha mindenki az Androidot majmolva 3-7 kezdőképernyős rendszert csinálna widgetekkel meg parancsikonokkal?
Amúgy ez a widgetes kezdőképernyő dolog a Symbiantól jött nem? Vagy ők vették át az Androidtól? A 3 éves Nokiámon (S40) is van már hasonló "aktív készenlét" néven.
-
Donna meg ezek szerint egy belsős fejlesztői név az FP2-re... Az tuti, hogy nem fognak már olyan Symbianos Nokiát gyártani, ami magasabb felbontású kijelzővel és duplamagos procival bírna, ezek már csak a WinPhos vonalat fogják erősíteni... A lényeg, ha vettél egy N8-ast örülhetsz mert mindkettő FP-ből megkapoda lite verziót
, sztem még legalább 1 évig nem kell gondolkodni telefon cserén...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Quasi_modo #55 üzenetére
Az iOS-nek is vann ellenhype, hogy az androidrol nem is beszelve. Ezert is esnek az eladasok
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cseremanus #50 üzenetére
Akkor nézd meg jobban...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Quasi_modo #48 üzenetére
A Symbian meg pont azt erdemli..hogy az eladasok zuhannak mint egy darab ko. Nem hiaba.
-
leviske
veterán
válasz
andris1602 #37 üzenetére
Se N8-ra, se C7-re, se egyik eredetileg S^3-al vagy S^Anna-val érkezett telefon nem kapja meg. A S^Belle-el kiadott készülékekből is csak azok kapják meg, amik 1000MHz-es procival voltak szerelve.
-
cseremanus
tag
na nem látom a friss hszeket,kissé meg halt az oldal
-
stewe780
őstag
A Symbiant agyonütik, a WP nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, a Nokia ezáltal elég komolyan értékét veszti...
Csak úgy elgondolkodtam, olyan kevés a véletlen..., nem lehet hogy Elop cimbi így akarja bagóért átjátszani a céget az M$-nek? -
H-ger
tag
válasz
Quasi_modo #41 üzenetére
igen a WP egy szép, jó rendszer bár vannak hibái. de ettől függetlenül "többet érdemelne"
-
cseremanus
tag
Én úgy hallottam,hogy nemhogy Dona,de még Carla sem lesz!
Pedig kíváncsi lennék mit tudnának kihozni belőle
Nem a WP-t kellene erőltetni,hanem a Symbiant fejleszteni,hiszen a Nokia is sokkal jobban járna,ha a saját platformját futtató telefonokat vinnék!
(SZERINTEM) -
H-ger
tag
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
pontosan ez a baj
a wp nem népszerű
-
Fkris
őstag
Elég sok jóságot belepakoltak a Carlaba, mit ne mondjak!
De ez nem változtat azon, hogy ezt másfél éve kelett volna.... -
Quasi_modo
nagyúr
Minden esetre a dolog egy valamit elárul. Fő verzió már nem lesz. Mert amíg Carla meg Donna nevekről volt szó, addig ezek főverziónak tűntek. Az Fp1 meg Fp2 az meg ugye nem az.
Azt meg gondolom a Nokiánál is érzik, hogy valamit azért mondani kell a jónépnek mert a Symbiant kedvelők még mindig sokkal többen vannak mint a WP userek. Reklámok ide vagy oda. -
andris1602
aktív tag
ez a carla vagy mittomén hogy hívják kijön majd C7-re is?? vagy arra már nincs support?
-
A finn gyártó szóvivője szerint a Noka 808 PureView fedélzetén megjelenő Nokia Belle Feature Pack 1 mag a „Carla” kiadás, mely egyébként csak egy fejlesztésre használt belső név volt.
"Csak" egy fejlesztésre használt belső név volt.. (A Noka 808 pedig nem is kerül kiadásra!
)
Áááááá, nem is gondoltuk komolyan! Ha-ha-ha!!!
A kollégáim között is szokott ilyen jellegű "fejlesztői eszmecsere" lezajlani pl:
Adj kölcsön egy ötöst a jövő hónapig! A jövő hónap persze csupán egy belső kódnév volt a fejlesztőknél. Nem is konkrét dolog. Ugyanmár!Arról kellene már regélni, hogy hol az "alany", a Nokia 808 Pure View?
-
leviske
veterán
Így minden világos! Tehát nem jön a Carla helyett kisebb frissítés, hanem maga a Carla a kisebb frissítés!
Ezek teljesen idiótának nézik a népet. Nem kellett volna a 808-at kiadni és akkor nem kellett volna amiatt hazudozni, hogy derogál továbbfejleszteni a Symbiant.
Bár mondjuk a Lumia 610 még mindig nagyobb pofon a cégnek, mint ez. A Microsoft jól magára hagyta a "legfontosabb mobilos partnerét".
-
H-ger
tag
WP-nek az átütő s sikerhez kéne egy :
- nagy alkalmazásbolt
-többmagos procik és nagyobb felbintású kijelzők
-nagyobb választék
- jó reklámozottság
- extra szoftverek (mint az androidnál a google)pont ezek megvannak az androidnak, vajon mér olyan sikeres
-
H-ger
tag
ha WP mögött lenne egy 500-600 000-es alkalmazásbolt, hej vinnék mint a cukrot (én speciel biztos)
-
törölt tag
Kinek a pap, kinek a papné. Nekem tetszik a WP és valószínű hogy Lumia lesz a következő telefonom.
(#13) H-ger: Nem a kevés készülék a baj, hanem az áruk. Nincs olcsó WP. A Samsung se az SII-ből él. Sokkal inkább a Miniből. Referenciamodell meg minek, ha minden WP telefon képes szinte ugyanazt a szintet hozni gyengébb hardvertől függetlenül?
-
MR007RM
addikt
Ó, Donna Carla.........Klára.
-
H-ger
tag
válasz
#42308056 #12 üzenetére
igen, inkább választanak a népszerű androidból, a menő és ismert iOS-ból, a jól ismert symbianból ( ugye ezt egyre kevesebben teszik ), esetleg a samu féle ( mer ugye ő sokak kedvence ) badából. ennyi a képlet. kit érdekel a WP ( sajnos ) ? a microsoftról mindenkinek a PC-k, a nokiáról mindenkinek a zárt rendszer, és ( itt vissza is tértünk a kezdetekhez ) a hanyatló symbian jut eszébe.....
-
H-ger
tag
igen, a WP8-at nem vettem számításba. ne legyen igazam, de nem hiszem hogy olyan átütő siker lesz. ha microsoftnak is lenne referenciamodellje, mint a gúglinak a nexus sorozat és nem csak 10-20 modell közül lehetne választani....
mert az android előnye és hátránya ( a talán túl ) nagy választék -
törölt tag
Szerintem ha a Windows8 tetszik majd az embereknek a csempéivel akkor a WP is jobban elterjed. Csak az a baj hogy egyelőre inkább mindenki utálja - igaz, sokan úgy hogy ki se próbálták.
Talán tényleg érdemes lenne egy-két androidos telefont piacra dobniuk. Teljesen átszabni a felületet olyanra mint a Symbian, és akkor mindenki boldog lesz. Megmarad a szép ui és lesz nagyon nagy alkalmazásbolt. Csak a Microsoftnak ez sem érdeke.
Ez nem számít "a Nokia elbukik ha nem vált Androidra böeeeeeee" típusú hsz-nek -
Ufff
senior tag
Fogd kézbe, úgy nézd meg a teljesítményt meg a kijelzőt! Meglepődsz majd az eredményen!
-
H-ger
tag
akkor most lesz Donna is ? nem úgy volt hogy leáll a Symbian fejlesztése ?
-
FET-MEN
veterán
ezt a processzort 1,3Ghz-ra? nem semmi
nem baj örülök neki hogy fejlesztik a symbiant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest