Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Silenzio
addikt
És nem csak büdösek, magányosak, még hülyék is. EMBEREK: nem igaz, hogy ennyit láttok az egészből, hogy milyen hülye csaj! Ez a sztereotípiák újabb károgása, ami szerintem kifejezetten káros. Mint ahogy az amerikai filmekben a geekek vézna, félénk, szemüveges srácok. Ha még Ti is hagyjátok magatokat, a fene megette az egészet.
-
nekim22
csendes tag
"illatos cicafiu"
ez nagyon jó! 
am szerintem sem baj, hogy az a bizonyos faj kihalt, habár még nem teljesen..
ennek a gamer undorban szenvedő lánykának meg gondolom össze szedtek párat a fellelhető kihalt faj egyedeiből, h elmondhassa a betanult mondókáját..
lásd hogy lehet megélni tudás inteligencia nélkül
-
BiP
nagyúr
He?
Szerk: 10-ig számolás után:
Akkor elmondom közérthetőbben: DeFranconak abban van igaza, hogy míg suli alatt azt gondoltuk, hogy jaj, majd munka mellett de sok időnk lesz játszani, ez sajnos mégsem így lesz/lett. Csak figyelmeztette előre a fiatal és lelkes fórumtársat, hogy a mostani elképzelések és a majdani valóság nem biztos, hogy egyezni fog - játékra fordítható szabadidő tekintetében, szóval óvatosan az ilyen könnyelmű kijelentéssekkel a jövőt illetően. (főleg, hogy mint utólag kiderült, >3 évről beszélünk)
Én ezt azzal fejeltem meg, hogy ha külföldre megy suli után, akkor érdemes azt a kevés szabadidőt inkább azzal tölteni, hogy megismerje a másik országot, amíg ott van.
Ill. ha barátnője van, akkor célszerűbb vele együtt kimenni, mert a távkapcsolat nagyon nehéz. Neki is, a barátnőnek is, és a kapcsolatnak is. De egy barátnővel bizony illik időt is eltölteni, amivel még jobban csökken a játékra fordítható szabadidő.
(De ha közösen tudnak játszani, vagy mégis jut majd idő játékra is, barátnőre is, az nagy szerencse. Én szurkolok neki, mert játszani jó.) -
Pantal
senior tag
Lehet igazad van, mondom még nem tudom. Barátnőm jönni fog velem, megvan vele beszélve, hogy én semmiképpen se maradok itthon, szóval az ő döntése, hogy mit szeretne, ő is jön ki akkor velem, ha megyek. Igazából nagyon sok fajta szituáció elképzelhető, még az is megeshet, hogy lesz időm játszani, viszont az is, hogy egyáltalán nem.
-
BiP
nagyúr
DeFranco-nak sajna igaza van.
Ha meg külföldre mész, akkor ne gép előtt játszással töltsd azt a kevés időt. Ha barátnőd is megy (márpedig ha azt akarod, hogy megmaradjon, viszed magaddal), akkor meg úgysem lesz időd játszani.Nekem kb. 3 éve várakoznak, sorakoznak a játékok arra, hogy játsszak velük/végigjátsszam őket...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Droid lesz egy cégnél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DeFranco
nagyúr
HÁ-HÁ 
Ha saját lábra állsz, örülsz, ha napi rendszeres 1 órád lesz játékra, nem hogy több
6-kor kelsz, 8-ra bemész, fél 5-ig dolgozol jó esetben, ügyintézel, vásárolsz, 6, fél 7-re otthon vagy, vacsora, tartasz 7 óránál, és van 3 órád a párodra, házimunkára, magadat rendbe rakni, fürdeni, és 10-kor alvás. Aztán oszd be.
Több időt... kunc
-
Pantal
senior tag
Gamer vagyok, bár mostanában kevésbé, de ez az időhiány miatt van, mivel van barátnőm, mellette dolgozok/sulizok, de ettől még gamer vagyok!
Mindig is az leszek. Ha befejezem az iskolát, és lesz állandó állásom, akkor biztosan több időt fogok a játékkal eltölteni (természetesen semmi esetre se a barátnőm háttérbe szorítása mellett). Nem értem, hogy lehet valaki ennyire elvakult, hogy ennyire általánosít. -
Dr. Akula
félisten
Tudtommal a németek, franciák, meg úgy kb. minden nyugati nép többnaponta fürdik(!), a többit sziszegős szappannal (=spray) pótolják, szal jobb ha nem nyafiznak igénytelenségről. Még jó hogy a függöny mögé szarásról leszoktak XIV. Lajos óta.
Anyámtól 30 éve az NDK-ban megkérdezték hogy bőrbajos-e mert minden nap fürdik.

-
Angel1981
veterán
"A mi drága Lauránknak csak rosszul esik, hogy az a sok pasi a gamepadet tapizza, és nem őt. Ezért beszólt."
Ez nagyon jó, és még lehet is benne valami!

Voltam már autós kiállításon, ahol a hostess csaj teljesen fel volt háborodva, hogy csak az autót akarom lefotózni - nélküle!

-
BiP
nagyúr
válasz
CL Smooth
üzenetére
És akkor az eddig szóba került színészekről azt tudjuk, hogy alkalomadtán játszanak, vagy azért érdekes, mert ők többet és emiatt gamerek?
Vagy miért érdekes, hogy egyáltalán szóba kerültek, és miért pont ők?
(jó, Vin Dieselnek kiadója van, de pl a többiek).Nekem ez az érdekes, nem az a csontig lerágott rész, amiről a lány beszélt, meg hogy mitől lesz valaki gamer.
-
anaqer
veterán
válasz
CL Smooth
üzenetére
Ez is egy baromira elmaradott, sarkító megközelítés. Már régen nem kell ahhoz naponta órákat ill. a szabadidőd nagy részét erre áldozni, hogy gamerként azonosíthasd magad. A játék ugyan olyan hobbi, mint a bélyeggyűjtés, a horgászás, vagy a sárkányreptetés. Persze ha abból induls ki, hogy egy trollkodó bulvárriport milyen torz képet nyom az arcodba pár céltudatosan kiszemelt látogató bevágásával, ez soha nem fog kiderülni számodra.
-
CL Smooth
tag
A cikkben a lány a gamerekről beszélt, azok pedig általában igen sokat töltenek játékkal. És ezáltal minden más háttérbe szorul, akárcsak a külső megjelenés. Az, hogy valaki szeret játszani és néha néha játszik nem ugyan az mint egy gamer, aki hosszú órákat, hétvégéket tölt játékkal, szabadideje nagy része erre megy el. Egy ember aki komolyan veszi a sportot, nem fog tunyulni a gép előtt állandóan. Se egy színész stb. Ezeknek az embereknek nem csak a játékról szól az életük mint a gamereknek. Azt elhiszem, hogy alkalomadtán egy színész is játszik vagy egy sportoló, de az attól még nem gamer.
-
BiP
nagyúr
Miért olyan furcsa, hogy egy színész, egy híres ember vagy egy body builder szeret játszani?
Ezzel az erővel azt is firtathatnánk, hogy ki tud olyan színészről, aki szereti a tökfőzeléket
-
anaqer
veterán
válasz
CL Smooth
üzenetére
A konkrét színészi tehetségét sok nongamer filmesnek is simán vitathatnánk, ebből a szempontból viszont ez teljesen lényegtelen - a példa azt szolgáltatott mutatni, hogy a mezei értelemben vett sikeres, ún. "menő" emberek között sem ritka jelenség már, hogy valaki játékrajongó legyen.
A leányzó alig 1-2 évtizedes előítéletekkel rendelkezik, ami azért a korát figyelembe véve már komoly teljesítménynek számít.
-
Wolverine
félisten
-
CL Smooth
tag
Elhiszem, hogy van pár gamer dzsigolo is, mint pl te, akinek modell barátnője van, de hogy ez nem a többség az is biztos! Én viszont emlékszem arra, hogy néztek ki azok az osztálytársaim akik, mondjuk úgy gamerek voltak. Finoman szólva is, nem éppen a csajok álma volt egyik sem. Nyilván van egy két extrém példa is mint az általad említett testépítő akik wow-ot nyom, de ez azért elég abszurd eset. 1996-2002 -ig nyomtam a bodyt, majd 2002 ben a számtech suli idején abbahagytam és olyan 2007 körül kezdtem újra. Azóta is csinálom, egyéb sportok mellett. Jó pár edzőtermet megjártam, rengeteg testépítőt ismerek, versenyzőket is. De nem emlékszem egy gamerre sem közülük. És itt most a konkrét testépítőkre gondolok, nem a sok bohócra aki beszélgetni meg divatozni jár az edzőteremben és 5 év elteltével is ugyan úgy néz ki. 
-
Seikai
aktív tag
"a gamerek büdösek, igénytelenek és rosszul néznek ki és nincs barátnőjük"

A barátnőm modellkedik és mellette esténként felmegy 1-2 órát wowozni egy átlagos fpst kitol 1-2 nap alatt ha akarja és mindemellett nem büdös nem igénytelen, csinos és van barátnője na meg olyan jóképű barátja mint én

Ha megerőltetem az agyam akkor se ismernék ilyen gamert max van 1 200 kilós lanos haverunk aki Ahmed névre hallgat de annak is olyan csaja van hogy
Ahmed tuti nem tapizná ezt a csajt hanem adna neki egy falcon punch-ot !Szegénykének meg kéne pl. mutatni Molnár Petit is profi testépítőt akik szenvedélyes wow-os na annak a szemébe mondja ezeket

ui. amúgy lehet azért is frusztrált mert még mindig sajtot ad a logitech egerének és kiröhögte pár jóképű gamer

-
kexksz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megfogtál.

-
kexksz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ennyi, meg van magyarázva.

-
kexksz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
Huma
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Én az arcra gondoltam. Nem tudom, hogy annak a kezdődő szőrzetnek mi a hivatalos elnevezése.

-
Huma
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
He? Nem vagyok benne biztos hogyan is érted.
-
misx
senior tag
A fiúk a gépüket püfölik, a lányok meg a telefonjukat. Különbség?

-
callmeakos
veterán
Mi sem szeressük a német RTL-t! Ennyi

-
JetiRulez
őstag
a gamerek büdösek, igénytelenek és rosszul néznek ki és nincs barátnőjük
Ha nem is gamernek, de kockának tartom magam. A leírás viszont nem igazol engem.

-
Necroman_Mk2
őstag
Az Adjátok vissza hegyeimet! és sok más hasonló régebbi film is teljes hosszában, egy darabban fönn van YouTube-on. (Sőt, az Ezel összes része is HD minőségben; igaz, törökül.) És még csak letölteni sem kell.
-
hajbel
addikt
válasz
CL Smooth
üzenetére
Tudtommal a felsorolt műsorok közül már egy sincs műsoron, de mindegy is. Pár hónapja pl. láttam az Adjátok vissza a hegyeimet c. filmet, egy jó beszélgetést a délvidéki vérengzésekről, Orwell Állatfarm c. regényéből készült filmet, és még lehetne sorolni, de pl. az M1 reggeli műsora is nagyon jó. Az általad felsorolt szennyműsoroknál is károsabb szerintem a fent említett II.vh-s "ismeretterjesztő" játék, de ez az én privát véleményem. Jó még pl. hogy a discoveryn látom, hogy hogyan készül el egy hangszer, szerszám, sportszer stb, vagy pl. egy dokumentumfilmben láhatok interjúkat, bizonyos eseményeket átélt személyekkel, vagy korabeli felvételeket. Ezek számomra értékes dolgok. Én is nagyon szeretem pl. a Stalkert, de a tudás értékesebb nála.
-
bambano
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
most ismételték ezt a részt, nincs két hete és nem ez jött ki.
-
geri306
tag
Komoly nyelvtudás kovácsolható még a gamerségből, ennyit még hozzátennék az előnyeihez, főleg a sok párbeszédes, irodalmi angolt(vagy más nyelvet) használó, szép szinkronhangos feliratozható játékokból pl:Mafia !
-
gyuszaa
őstag
Legjobb a kommenteket olvasni

-
CL Smooth
tag
Félre tetszett érteni! Nyilván van a tv-ben is értelmes csatorna, de azért többnyire nem ez a jellemző. Szerintem aki igazán művelődni akar, és valódi tudást akar szerezni, az nem tv-ből fogja ezt megszerezni, hanem olvas inkább. Ha a Magyar csatornákat vesszük alapul, akkor százszor inkább egy Portal vagy Oblivion vagy valami hasonló játék, mint egy győzike show, való világ, celeb állatságok stb.
-
hajbel
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen! Ezzel szemben az amerikaiak szorgalmasak, sportosak, okosak, értelmesek és sohasem lövik le egymást.
-
hajbel
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Inkább kérdezz meg valakit, aki volt kint. Nekem sok ismerősöm volt kint és tényleg olyan bugyuták.
-
rt06
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
nem, itt a riporter egy vilagraszolo gyoker, de akkora, hogy mellette eltorpulne, barmit is mondananak (nem is maradt meg, miket valaszoltak)
-
kovsol
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
fáj az arcom a röhögéstől igen nagy

mondjuk egy okosabb vagyok mint egy ötödikes rész is viccesen hatna angolul feliratozva egy külföldinek az tuti
-
philoxenia
MODERÁTOR
Sajnos igen kevéssé tudok angolul, ez hasonló?[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép OFF
- Haditechnika, harcászat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Jogász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bitcoin topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez nagyon jó! 

Még van 3 évem a fősuliból, aztán megyek ki külföldre, meglátjuk, hogy alakul.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ahmed tuti nem tapizná ezt a csajt hanem adna neki egy falcon punch-ot !