Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
kiraktam a második részt...
várom a véleményeket!
-
rlazol
veterán
Látom mindenkire jól ráijesztettem.
Azért nem vagyok ilyen elvetemült.
De tény, sajnos kissé el lett hanyagolva a külcsíny mostanában. A karcok és a letört ajtó miatt mostanában már társaságba se vittem. Nem vagyok büszke rá, no, de sajnos ez van. Most azon dolgozunk, h rendbe kerüljön a gép, és olyan állapotba, amit nemcsak szívesen tart tisztán az ember, de könnyen is.
Pl a belső forrasztások annyira leamortizálódtak, h már nem akartam egy porszívózás kedvéért kinyitni a gépházat, mert ezzel azt kockáztattam volna, h szét kell barmolnom teljesen, mert elszáll vhol egy kapcsoló.
Ráadásul a gép nagyon nehezen hozzáférhető helyen van - az éjszakai felvételen a szék azért lóg be, mert fizikailag nem tudom onnan kivenni. Illetve ki tudom, de ahhoz a két 19-est el kell pakolni, az asztallal és a rajta lévőkkel együtt... Így, ha bármit akarok a géppel, csak kínnal-keservvel jutok le hozzá.
Persze ez azt is jelenti, h nincs a szemem előtt, így nem szembesülök állandóan a látvánnyal.
Madárpók: semmit nem művelek vele. Leginkább nem porszívózom. Nem rugdosom, nem eszem/iszom a közelében. Csak helyhiány miatt néha rá kell pakolnom dolgokat, illetve sokat költözött az elmúlt 2,5 évben.
cizoe: remélem,a smiley csak véletlenül maradt ki a hsz-edből... Amúgy meg mint jó útra tért, hadd kérjek egy második esélyt.
bzoley: én is...
Cloud_s: tudod, mindenféle gagyi tucat-kockaház. Az Aeroengine-t valakinek nem tetszik, ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni, nekem spec igen, de legalább designos. Hogy kinek jön be, az egy másik kérdés. -
rlazol
veterán
válasz
Winner_hun #3 üzenetére
má majdnem rákérdeztem, h azt meg hogy csinálom... aztán rájöttem
köszi!én inkább vastagra tettem a képaláírást, remélem, nem nagyon zavaró...
-
rlazol
veterán
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
két hét
- köszi javítom!
próbáltam betenni enter-t, de sose fogadja el, hova tegyem? A szövegbekezdés /P-je után vagy a képep P-je elé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged